Winkelwagen
Terug

64 jaar

"2017: Mijn omslagjaar!*"

Tot mijn 56e ben ik nooit erg bezig geweest met mijn eetpatroon. Ik vond dat ik wel veel, maar gezond at (heel bewust vegetarisch) maar gaandeweg moest ik steeds grotere maten kleding kopen.

Fietsen en wandelen, met name in de bergen, ging lastiger en ik kon niet meer goed bij mijn veters om ze te strikken. Een paar keer heb ik een poging gedaan om via een sportschool aan de slag te gaan maar daar hield ik al snel mee op, tot er bij mij in de buurt een sportschool alleen voor dames de deuren opende. Ik ben daar begonnen en vond het leuk!

Ik hoorde dat er ook met PowerSlim goede resultaten werden behaald en eind 2016 ging bij mij de knop om. Op 1 januari 2017 ben ik serieus begonnen met PowerSlim en dat is mij heel makkelijk afgegaan. Het wekelijks wegen en de gesprekken met de PowerSlim coach bij mij in de buurt waren een goede stimulans. Zes keer per dag voldoende eten en leren omgaan met de hoeveelheid koolhydraten.

Mijn streven was om 13 kilo kwijt te raken maar dat ging zo snel en makkelijk, dat ik nog even door ben gegaan. Acht maanden en vele complimenten verder, heb ik een nieuw eetpatroon, en ben ik het dubbele aan gewicht kwijt: 26 kilo! Van maat 42/44 naar maat 36/38!! Maar het allerbelangrijkste is dat ik mij goed voel, makkelijker beweeg en weet dat ik dit kan vasthouden.

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Linda en Miranda, 35 jaar "We kijken weer trots in de spiegel*"

Steeds vaker keek ik in de spiegel en dacht ik: ‘Vandaag ga ik beginnen’. Maar het begin maken lukte me niet. ‘Ach.. dat ene koekje maakt nu ook niet meer uit’ dacht ik dan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Mandy Bijl, 47 jaar "Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!*"

Het is voor mij nu veel gemakkelijker om op gewicht te blijven. Ik weet nu precies wat ik wel en niet moet doen. En als het toch een keer wat minder gaat, dan is mijn coach maar een berichtje of telefoontje van mij verwijderd.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer