Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gwenny de Ridder, 37 Jaar uit Gent

"Al mijn oude kleren zijn te groot!"

Ik zag de weegschaal naar de drie cijfertjes op gaan en rond die tijd opende er een nieuwe fitness ‘voor en door vrouwen’ in mijn buurt. Toen besloot ik wat aan mijn gewicht te doen en te gaan fitnessen in She Fit’s. Er was een voordracht over PowerSlim en ik besloot te gaan luisteren.

Ik vond het eerst wat duur en dacht ‘dat zal niet lekker zijn’. Toch heb ik een afspraak gemaakt met Els, mijn PowerSlim coach bij She Fit's in Gent. Die avond kocht ik het starterspakket en vond ik verschillende lekkere producten. Ik volgde het PowerSlim afslankprogramma en daarnaast luisterde ik goed naar de raad van de fitness-ladies: beweeg extra en doe krachttraining. Ik zag mijn gewicht dalen en mijn kleren te groot worden! Elke week gingen de kilo’s eraf en zo was ik na 21 weken 22 kilo kwijt.

Vroeger at ik soms zoveel dat ik ‘s nachts in bed rechtop ging zitten met maagpijn. Met PowerSlim werd mijn koolhydraatinname lager. Bovendien kon ik de producten vervangen door een PowerSlim product, zoals de pasta, een granenbolletje of crackers. Ik hoefde dus niet voortdurend shakes te drinken, zoals bij sommige andere diëten. Het fruit miste ik wel af en toe, maar de PowerSlim flensjes met karamel en appel zijn zo lekker, als ik ze bak wil iedereen ervan eten :) .

Ik kreeg veel steun, info en begeleiding bij Els en de She Fit’s ladies. Ook mijn ouders hielpen me, ze begonnen meer groenten en minder koolhydraten te koken. Ik kon een collega er zelfs van overtuigen om ook te starten met PowerSlim.

Ik voel me beter, vrolijker en energetischer. Bij wandelingen raak ik terug de bergen op en sporten voelt niet meer aan als ‘moeten’. Dit weekend ging ik shoppen en ik paste in een M in plaats van een XXL! Zalig! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer