Gwenny de Ridder, 38 Jaar uit Gent

"Al mijn oude kleren zijn te groot!"

Ik zag de weegschaal naar de drie cijfertjes op gaan en rond die tijd opende er een nieuwe fitness ‘voor en door vrouwen’ in mijn buurt. Toen besloot ik wat aan mijn gewicht te doen en te gaan fitnessen in She Fit’s. Er was een voordracht over PowerSlim en ik besloot te gaan luisteren.

Ik vond het eerst wat duur en dacht ‘dat zal niet lekker zijn’. Toch heb ik een afspraak gemaakt met Els, mijn PowerSlim coach bij She Fit's in Gent. Die avond kocht ik het starterspakket en vond ik verschillende lekkere producten. Ik volgde het PowerSlim afslankprogramma en daarnaast luisterde ik goed naar de raad van de fitness-ladies: beweeg extra en doe krachttraining. Ik zag mijn gewicht dalen en mijn kleren te groot worden! Elke week gingen de kilo’s eraf en zo was ik na 21 weken 22 kilo kwijt.

Vroeger at ik soms zoveel dat ik ‘s nachts in bed rechtop ging zitten met maagpijn. Met PowerSlim werd mijn koolhydraatinname lager. Bovendien kon ik de producten vervangen door een PowerSlim product, zoals de pasta, een granenbolletje of crackers. Ik hoefde dus niet voortdurend shakes te drinken, zoals bij sommige andere diëten. Het fruit miste ik wel af en toe, maar de PowerSlim flensjes met karamel en appel zijn zo lekker, als ik ze bak wil iedereen ervan eten :) .

Ik kreeg veel steun, info en begeleiding bij Els en de She Fit’s ladies. Ook mijn ouders hielpen me, ze begonnen meer groenten en minder koolhydraten te koken. Ik kon een collega er zelfs van overtuigen om ook te starten met PowerSlim.

Ik voel me beter, vrolijker en energetischer. Bij wandelingen raak ik terug de bergen op en sporten voelt niet meer aan als ‘moeten’. Dit weekend ging ik shoppen en ik paste in een M in plaats van een XXL! Zalig! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer