Els Nicasi 42 Jaar uit Balen

Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*

In oktober 2019 stond ik in de paskamer nieuwe broeken te passen en geen enkele broek paste. De vriendelijke verkoopster stelde voor om een maatje groter te halen, dit weigerde ik. Ik ben zonder nieuwe broeken naar huis gegaan. Thuis op de weegschaal kwam ik tot de ontdekking dat ik weeral veel was bijgekomen. De 90 kg kwam eraan.

Die twee feiten hebben bij mij voor een klik gezorgd: ik moest iets aan mijn gewicht gaan doen.

Begin november had ik mijn eerste afspraak bij mijn PowerSlim coach Murielle van ‘Food ’n style’. Vol goeie moed begon ik aan mijn nieuwe levensstijl.

De eerste dagen waren niet gemakkelijk: ik had hoofdpijn, voelde me slap en het was even zoeken wat ik lekker vond en wat ik niet zo lekker vond. Maar na een week was ik 2 kg kwijt en zat ik vol energie! Nu, ruim een half jaar later heb ik bijna mijn streefgewicht bereikt, ik ben meer dan 20 kg kwijt en voel me super in mijn vel. Ik voel me fitter dan ooit en krijg van mensen uit mijn omgeving heel veel complimenten.

Murielle heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden. Ze heeft met wegwijs gemaakt in de producten van PowerSlim. Ik vind heel veel dingen lekker, vooral de tussendoortjes zijn heerlijk, en er is veel variatie mogelijk.

Naar een kledingwinkel gaan vind ik nu weer leuk! Ik ben ondertussen drie kledingmaten kwijt en alles zit veel beter en past mooier aan.

De uitdaging is nu: volhouden en niet vervallen in mijn oude patroon.  Maar ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken samen met Murielle.

Murielle
Coach van Els

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Sarah de Prekel, 36 jaar uit Sint-Niklaas "De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten*"

‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten dat taartje op het werk en het ijsje deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sara Borrenberghs, 36 jaar uit Paal "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer