Arthur Simons, 59 Jaar

"Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*"

Mijn verhaal: ik ben Arthur, 58 jaar oud en al ruim 15 jaar werk ik voor mijzelf. Golfbaanbaas... Dat is wat ik doe als beroep. Dat klinkt natuurlijk heel leuk. Maar wat doe je dan eigenlijk?

Ik ben ondernemer in de golfbranche, eigenaar van een 18 holes golfbaan. Veel golfspelers hoeven niet zo nodig een super grote dure golfbaan om lekker te kunnen golfen. Bij ons kun je al voor een klein bedrag de hele dag golfen. En dan hoef je nog niet te kunnen golfen. Maar ook de ervaren golfer kan bij ons terecht.

Mijn baan is dan ook heel veelzijdig. Ik regel de horeca, heb leuk contact met de klanten en zorg dat de golfbaan er mooi gemaaid bij ligt zodat iedereen met veel plezier kan golfen. Maar naast de golfbaan heb ik ook een bedrijf in duurzame energie. We ontwikkelen en exploiteren duurzame energie-opwekinstallaties, bijvoorbeeld zonnepaneelparken. Zo is er vorig jaar een Solarpark hier in de buurt geopend en zijn we op dit moment bezig met een waterkrachtcentrale.

Reuze leuk, lekker druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En op een gegeven moment ben je niet meer die strakke jongen van vroeger. 

En zeker als je in een sportieve omgeving werkt wil je er zelf niet uit zien alsof je negen maanden in verwachting bent. Toen een klant van me dat als grapje maakte dacht ik, nu moet ik toch wat gaan doen. Ik had zelf al wat afslankpogingen gedaan, maar zonder het gewenste resultaat.

Ik ben toen bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht gekomen. Ik had al van een aantal golfspelers bij mij gehoord en gezien dat ze met het PowerSlim programma goede resultaten hadden behaald.

Ik ben samen met mijn coach eind januari gestart met PowerSlim en binnen twee maanden was ik 9 kilo kwijt. Zonder moeite, een beter eetpatroon, uitgekiende menu's en toch lekker eten.

De kilo's vlogen eraf. Voor het zomerseizoen heb ik allemaal nieuwe kleren moeten kopen, want mijn golfpolo’s waren inmiddels allemaal een maatje te groot!

Ik ben nu super tevreden over mijzelf. Samen met mijn coach houd ik mijn eetpatroon in de gaten, zodat ik mijn streefgewicht ook behoud.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer