Ineke van Raaij, 66 Jaar

"Begin als je er helemaal klaar voor bent!*"

Ik had nog nooit van PowerSlim gehoord, totdat ik mijn zus zag! Zij was 12 kilo vermagerd met PowerSlim.

Ik dacht ‘Dat wil ik ook!’. En zo kwam ik terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik was er helemaal klaar voor (anders moet je niet beginnen)!

Voorzien van allerlei informatie, boeken met weekmenu's, recepten en dergelijke begon ik na de Pasen 2019 met PowerSlim. Het resultaat is verbluffend! Na iets meer dan 3 maanden wist ik mijn doel te bereiken. Ik zeg niet 'met gemak'. Ik had goede en slechte dagen. Ik verheugde me elke dag op de tussendoortjes. Het enige nadeel was dat ik zelf mijn eten 's avonds moest klaarmaken; mijn man deed niet mee en kookte zijn eigen eten. Maar met z'n tweeën in de keuken was ook wel gezellig!

Tussendoor stuurde mijn coach mij af en toe een receptje door of ik keek op de website van PowerSlim voor weer nieuwe, koolhydraatarme inspiratie. Ik heb geleerd om goed op koolhydraten te letten en het 6x eten per dag is voor mij 'het recept' gebleken.

Het is nu eind 2019, nu ik dit verhaal schrijf, en mijn gewicht blijft stabiel. Ik ben hier superblij mee! Ik ben heel eerlijk: het is niet goedkoop, maar het resultaat is het wel waard! Dankzij PowerSlim en de ondersteuning van mijn coach.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer