Bridget Maasland, 45 Jaar

"Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Ik ben altijd al bewust met mijn voeding bezig geweest en probeer dan ook gezond te eten en veel te sporten. Toch lukte het me niet om mijn doel te bereiken. TV laat je toch al snel 5 kilo zwaarder lijken en die wilde ik graag kwijt. Ik wilde graag de hulp van een coach inschakelen en ben het PowerSlim programma gaan volgen. Tijdens het PowerSlim programma leerde ik een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan.

Eigenlijk was dit best makkelijk omdat het voor mij geen hele grote verandering was. Mijn coach heeft me alleen nog beter geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten. Zo stelden we samen een verantwoord eetpatroon samen dat bij mij past.

Ondanks dat ik niet alles mag eten, zo mag ik bijvoorbeeld geen lactose en chocolade, lukte het me prima om het PowerSlim programma te volgen. In de ochtend at ik vaak platte kaas met muesli van PowerSlim of ging ik voor crackers met beleg. Op mijn werk hielden ze er ook rekening mee. Zo werd ervoor gezorgd dat er altijd voldoende groenten en vlees of vis was zodat ik altijd de mogelijkheid had om gezond te eten wanneer ik aan het werk ben. Vaak nam ik een PowerSlim wrap mee zodat ik deze tijdens de lunch kon nemen.

In het begin kwam het nog wel eens voor dat ik onvoldoende at. Ik heb meestal 5 eetmomenten op een dag maar vanwege mijn drukke werk vergat ik er nog wel eens een. Mijn coach heeft me geleerd dat ik altijd een tussendoortje bij me heb, zodat ik ervoor kan zorgen dat ik voldoende eet.

In de avonden at ik vaak iets van vlees of vis met veel groenten. Ook mijn zoontje Mees at meestal met me mee. Ik vond het namelijk belangrijk om ’s avonds met mijn zoon mee te kunnen eten en niet apart te hoeven koken. Soms eet ik thuis en kook ik zelf maar andere keren eet ik in de studio of ga ik uit eten. Ik weet nu precies wat ik kan kiezen zonder van het PowerSlim programma af te wijken. 

Iedere week ziet er weer anders uit. De ene keer staat er spontaan een weekendje weg op de planning, de andere keer ben ik tot ’s avonds laat in de studio te vinden omdat de opnames uitlopen. Toch heb ik geleerd om een regelmatig eetpatroon aan te brengen in mijn onregelmatige leventje

Terwijl ik het PowerSlim programma volgde ben ik ook op vakantie geweest en heb ik de kerstdagen gevierd. Het lukte me gelukkig prima om me ook op die momenten aan het programma te houden. Ik vind het wel fijn dat ik ook gewoon een wijntje kan drinken en zo toch gewoon gezellig mee kan doen met de rest.

Mijn PowerSlim coach leerde me dat ik niet alleen naar het getal op de weegschaal moet kijken maar juist meer op mijn lichaamsstelling moet letten. Iedere week kijken we dan ook samen naar de verhouding tussen mijn vocht-, vet- en spiermassa.

Door mijn eetpatroon aan te passen schakelde mijn lichaam over op de vetverbranding en is het mij gelukt om iets meer dan 7 kilo af te vallen! Ik voel me veel beter en fitter. En dat wil ik graag zo houden. Mijn coach blijft me dan ook nog nabegeleiding geven, nu ik mijn doel bereikt heb. We zullen elkaar iedere maand een keer zien en een weegmoment hebben. Tussentijds kan ik nog steeds altijd berichtjes sturen naar mijn coach en hebben we veel contact.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer