Ageetha van der Linden 54 Jaar

Dat een paar maanden zo’n verschil kunnen maken*

Wat zat mijn (over)gewicht me in de weg. Ik had rugklachten, spierpijnen, een hielspoor en mijn knieën kraakte. Ook mijn kleding zat niet meer lekker. Er moest iets gebeuren. Maar wat? Ik had al zoveel geprobeerd…

Mijn vriendin Marjon was in de zomer van 2017 goed vermagerd met PowerSlim en haalde me over eens met één van de coaches van een PowerSlim center bij mij in de buurt te gaan praten.

Ik heb haar raad opgevolgd en ben ontzettend blij dat ik dat heb gedaan. In het begin was onzeker. Zou ik de producten wel lekker vinden? Hoe zou ik het redden met mijn onregelmatige diensten? Maar het is me alles meegevallen. De producten smaken goed, de recepten zijn eenvoudig en snel klaar en er is ook ruimte voor wat extra’s.

In de periode van vermageren ben ik regelmatig bij mijn dochter in Denemarken gaan logeren, heb ik de feestdagen (Kerst en Oud & Nieuw) gezellig kunnen vieren en ben ik een weekje op wintersport geweest. Al die tijd heb ik het programma gewoon kunnen volgen.

In oktober ben ik begonnen en nu, nog geen vier maanden later, ben ik 20 kilo lichter! Ik voel me veel fitter, heb meer energie, veel minder pijn en pas weer in leuke kleding in een gangbare maat. Dat zijn dingen die je aan de buitenkant kunt zien. Maar het belangrijkste verschil zit aan de binnenkant. Ik heb meer zelfvertrouwen en ben trots op mezelf: “Dit heb ik toch maar voor elkaar gekregen!”. Als ik dit kan, dan kan ik vast nog veel meer. Ik durf weer uitdagingen aan te gaan!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Tom Knaeps, 53 jaar uit Hoogstraten "Een eetpatroon waarbij ik gewoon kan eten*"

Dit keer een mannelijke PowerSlimmer voor onze camera, ongeacht dat we vaak vrouwen voorbij zien komen, zijn er ook genoeg mannen die het PowerSlim programma volgen. Net zoals Tom.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Belinda Meeuwsen, 20 jaar "Soms ging ik 2x per dag naar de Mc Donalds*"

De eerste drie weken voor mij waren lastig, omdat ik erg moest wennen. Uiteindelijk ging het super goed en ook heel snel, dat motiveerde me enorm! Ik merkte ook dat ik steeds lekkerder in mijn vel zat.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer