Lijnie Brandsma, 66 Jaar

"Dat kleedje heb ik weggedaan!*"

In het najaar van 2017 had ik het helemaal gehad: mijn toch wel wat bourgondische levensstijl  begon zijn tol te eisen. Ik werd voller, mijn kleding zat te strak of paste zelfs helemaal niet meer en mijn buik begon in de weg te zitten.

Tijd voor actie dus. Met een bruiloft in het vooruitzicht was ik supergemotiveerd om structurele aanpassingen in mijn voedingspatroon door te voeren. Over PowerSlim kreeg ik goede ervaringen te horen. Gelukkig zit er een PowerSlim coach bij mij in de buurt.

Voor mijn najaarsvakantie heb ik een afspraak gemaakt en zo zat ik eind oktober bij mijn coach aan tafel. Tijdens dat ‘intakegesprek’ werd ik steeds enthousiaster – ik ben gelijk begonnen. Natuurlijk was het in het begin even wennen, je moet toch net iets anders boodschappen doen. Maar tegelijkertijd ging er een nieuwe wereld voor me open. Een wereld van lekkere recepten en heerlijke tussendoortjes. Ook mijn man werd fan.

Ik hield er rekening mee dat het vermageren bij mij niet zo snel zou gaan. Maar al snel kwam ik er achter dat dat reuze meeviel. Ik zag mijn gewicht met gemiddeld een kilo per week afnemen.

Inmiddels ben ik al een poosje op mijn streefgewicht, maar ik wil wat ‘reserve’ inbouwen, dus ik houd me nog aan de richtlijnen voor fase 2. Ik voel me er heerlijk bij en ben eigenlijk ook wel trots dat ik in 4 maanden zoveel ben vermagerd. Ik kan iedereen, die wil vermageren, aanraden om te gaan PowerSlimmen.

Het kleedje dat ik aanhad op de foto van de dag dat ik startte met PowerSlim heb ik weggedaan. Zo wil ik niet meer worden

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer