Peter van den Heuvel, 60 Jaar

"De begeleiding van mijn coach zorgde ervoor dat het lukte!*"

Mijn gewicht was 111,7 kg best wel veel he… Sinds ik ben getrouwd is het gewicht er langzaam bijgekomen. Ik ben inmiddels al 35 jaar getrouwd, dus dat is al een tijdje. Ik ben echt aangekomen door mijn bourgondische levensstijl, en door mijn horeca achtergrond waarbij ik altijd bezig ben met lekker eten en een heerlijk glaasje wijn.

De omslag kwam ergens tussen Kerst en Nieuwjaar. Ik vond dat ik maatregelen moest gaan nemen, ik voelde me echt slecht dus ik was er klaar voor. Op 2 januari 2019 startte ik en was super gemotiveerd om er een succes van te gaan maken. Natuurlijk een stok achter de deur was de coach, én dat ik gastheer ben bij PowerSlim.

Ik ben naar het dichtstbijzijnde PowerSlim center gegaan. Dat is op een paar honderd meter afstand van mij thuis. Ik heb de fases doorlopen van PowerSlim onder begeleiding van mijn coach, en écht afvallen doe je in combinatie met PowerSlim en een coach.

Het ging heel snel de eerste weken, soms wel eens meer dan drie kilo per week. Ik was ook super gemotiveerd. Het hele traject is me goed bevallen, de coach en de producten van PowerSlim. Het wekelijkse weegmoment was het spannendste van alles, want hoeveel ben ik deze week afgevallen. Er is geen week geweest waarbij het minder ging, ik was altijd blij nadat ik bij mijn coach was geweest. 

Het is me super goed bevallen! Weet je waarom, omdat ik steeds trotser werd op mezelf. Het contact met mijn coach was heel goed, dit was heel belangrijk om er een succes van te maken. Het was daardoor ook helemaal niet zwaar. In totaal ben ik 17,3 kg afgevallen, mooi he! Ik voel me geweldig, slaap beter en snurk niet meer, zodat mijn vrouw Jacqueline ook rustig kan gaan slapen.

Het gaat mij nu lukken om dit gewicht vast te houden. Alleen tijdens vakantie kom ik iets aan maar binnen een aantal dagen ben ik weer op mijn gewicht. Wat ik wel doe is dat ik regelmatig nog naar mijn coach ga om te wegen. Toch nog die stok achter de deur is voor mij heel belangrijk.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer