Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lieve Verstappen, 40 Jaar uit Olen

"De coaching was voor mij echt een stok achter de deur!*"

Voordat ik startte met PowerSlim had ik al meerdere diëten geprobeerd, maar steeds lukte het me niet om mijn gewicht stabiel te houden. Waarschijnlijk was ik in de ogen van velen niet te zwaar, maar ik had dan ook een sportief doel waar ik wat kilo’s voor wilde verliezen. Ik wilde heel graag een marathon lopen, maar de overtollige kilo’s mochten niet meedoen.

Toen PowerSlim op mijn pad kwam besloot ik, na een kennismakingsgesprek met mijn coach, om het programma een kans te geven. Met de nodige producten, tips en tricks ging ik van start en het ging vlotjes! Als moeder van drie opgroeiende pubers vond ik het belangrijk dat ik het programma goed kon combineren met mijn gezin, en dat lukte. Ik kookte voor iedereen en we gingen met het hele gezin aan tafel, al at ik dan een PowerSlim product zoals de rijst en zij ‘normale’ rijst. Ik kon dus heerlijk blijven eten, ik ben een beetje chocoladeverslaafd dus de melkchocolade chunk was mijn favoriete product! Ook het sporten ging erg goed bij het programma, ik heb geen hongergevoel of energietekort gehad dus ik was heel tevreden.

De coaching was voor mij echt een stok achter de deur. Ik wist zelf wel een beetje wat wel en niet gezond is, maar mijn coach was echt de drive om door te zetten. De wekelijkse tips van haar waren heel erg fijn. Ik weet dan ook zeker dat ik op gewicht zal blijven omdat ik steeds bij mijn coach terecht kan. Zij zal me steeds terug op het goede pad helpen om deze levensstijl te behouden. Samen staan we sterk. Dankzij mijn PowerSlim coach behaalde ik mijn streefgewicht en ook mijn marathon!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Tania Janssens, 46 jaar uit Massenhoven "Voor mij dit jaar een stralend begin!*"

De eerste keer dat ik nieuwe kledij ging kopen, kon ik niet vatten dat ik van een maatje 44 terug naar een maatje 38 was gegaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Nadia de Plus, 45 jaar uit Roosdaal "Ik ben weer de vrouw met de uitstraling waar ik mezelf in herken!*"

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet en ben ontzettend trots op mezelf. Eindelijk ben ik weer de vrouw met de uitstraling waar ik mezelf in herken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer