Lilian van de Berk, 56 Jaar

"De knop ging om!*"

Ik wilde al heel lang, heel graag vermageren. Maar alles wat ik probeerde ging maar heel even goed, en dan had ik er al snel geen zin meer in. Totdat ik een vriendin sprak, die zei dat ze naar een informatieavond ging over PowerSlim bij een coach in de buurt.

Het was een woensdagavond en daar gingen we dan. We konden van alles proeven, en na afloop heb ik meteen een afspraak gemaakt. Samen aan de slag met mijn coach! De vrijdag daarna ging ik met mijn starterspakket naar huis, en ben ik meteen zaterdagochtend gestart.

Ik kon van alles proeven uit mijn starterspakket, en kwam er achter wat ik lekker vond en wat niet. Bijna alles was lekker, en toen was de knop om: ik ging ervoor! Honger? Nee dat had ik zeker niet. Het is echt super goed te doen en de eerste kilo’s waren er al snel af, waardoor ik er steeds meer zin in kreeg.

Na 7 maanden PowerSlim, en meer als 30 kilo kwijt zit ik super goed in mijn vel. Ik ben er zo gelukkig en blij mee. Ik ben ook zeker trots op mezelf, dat dit gelukt is samen met mijn coach! Ik ben dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met PowerSlim en met mijn coach, zij heeft mij overal in gesteund en daar ben ik haar onwijs dankbaar voor!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer