Christel Meesters, 39 Jaar

"De laatste kilo's vond ik erg zwaar*"

Zes maanden geleden begon ik aan PowerSlim. Waarom? Omdat ik me dik voelde… Ik ging naar een PowerSlim center bij mij in de buurt en maakte daar kennis met mijn coach en het programma. In eerste instantie was ik sceptisch en dacht ik, ‘Als ik de tien kilo haal is het goed, en daarna wil ik gewoon weer mijn beschuitje met hagelslag en melk in de ochtend.’ Dit veranderde vrij snel, ik stelde mijn doel al gauw bij naar vijftien kilo eraf. In al die tijd heb maar één keer mijn beschuitje met melk gehad, maar het was niet meer zoals ik in mijn hoofd had! Ik dacht, ‘Pff is dat het nou?!’

Daarom besloot ik mijn streefgewicht nogmaals met 5 kilo te verlagen, voor mijn gevoel zou ik dan goed op gewicht zitten. Toen begon een vriendin van me ook met PowerSlim en toen zij me vertelde wat ze eigenlijk moest wegen voor haar lengte en gewicht, heb ik mijn streefgewicht nog een keer met 5 kilo verlaagd… Die laatste vijf vond ik erg zwaar. Vooral omdat ik me zo goed aan het schema hield, meer ben gaan wandelen en voor mijn gevoel toch maar weinig vermagerde.

Maar eindelijk is het moment aangekomen dat ik in totaal meer dan 25 kilo kwijt ben! Inmiddels voel ik me vertrouwd met wat ik eet, maar ik vind het wel moeilijk om in de supermarkt weer gezonde producten te gaan kopen... Maar mijn lieve coach sleept mij er doorheen!

Ik wil haar alvast heel erg bedankt voor alle hulp bij het vermageren, maar ze is voorlopig nog niet van me af!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer