Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Christel Meesters, 38 Jaar

"De laatste kilo's vond ik erg zwaar*"

Zes maanden geleden begon ik aan PowerSlim. Waarom? Omdat ik me dik voelde… Ik ging naar een PowerSlim center bij mij in de buurt en maakte daar kennis met mijn coach en het programma. In eerste instantie was ik sceptisch en dacht ik, ‘Als ik de tien kilo haal is het goed, en daarna wil ik gewoon weer mijn beschuitje met hagelslag en melk in de ochtend.’ Dit veranderde vrij snel, ik stelde mijn doel al gauw bij naar vijftien kilo eraf. In al die tijd heb maar één keer mijn beschuitje met melk gehad, maar het was niet meer zoals ik in mijn hoofd had! Ik dacht, ‘Pff is dat het nou?!’

Daarom besloot ik mijn streefgewicht nogmaals met 5 kilo te verlagen, voor mijn gevoel zou ik dan goed op gewicht zitten. Toen begon een vriendin van me ook met PowerSlim en toen zij me vertelde wat ze eigenlijk moest wegen voor haar lengte en gewicht, heb ik mijn streefgewicht nog een keer met 5 kilo verlaagd… Die laatste vijf vond ik erg zwaar. Vooral omdat ik me zo goed aan het schema hield, meer ben gaan wandelen en voor mijn gevoel toch maar weinig vermagerde.

Maar eindelijk is het moment aangekomen dat ik in totaal meer dan 25 kilo kwijt ben! Inmiddels voel ik me vertrouwd met wat ik eet, maar ik vind het wel moeilijk om in de supermarkt weer gezonde producten te gaan kopen... Maar mijn lieve coach sleept mij er doorheen!

Ik wil haar alvast heel erg bedankt voor alle hulp bij het vermageren, maar ze is voorlopig nog niet van me af!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer