Sandra Dauwen, 48 Jaar uit Laakdal

"De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Voordat ik aan PowerSlim begon woog ik 77,8 kg. Na mijn zwangerschap zo'n 12 jaar geleden is mijn gewicht geleidelijk aan beginnen te stijgen. Ik begon last te krijgen van allerlei kwaaltjes: rugpijn, spierpijn en artrose in mijn voeten. Ik was niet blij met mijn lichaam en voelde me futloos.

Ik was me ervan bewust dat ik iets moest gaan ondernemen. Op aanraden van mijn kapper ben ik bij een PowerSlim center bij mij in de buurt terechtgekomen.

In het begin was ik toch een beetje onzeker, of dit me wel ging lukken. Totdat ik de lekkere PowerSlim producten in het starterspakket ontdekte. Ik kreeg een kookboek mee met heerlijke gerechten en om de 2,5 uur mocht ik een PowerSlim product of een lekker gerecht uit het kookboek eten. En dit wel 6x per dag!

Wekelijks had ik een afspraak met mijn coach waar ik werd gewogen en mijn coach mij de nodige informatie en motivatie gaf om weer verder te gaan. Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Door de fijne coaching en de lekkere producten vond ik het PowerSlim programma gemakkelijk om vol te houden. 

Inmiddels ben ik 20kg vermagerd. Ik zal er het nodige aan doen om mijn gewicht te behouden. Ik ben van ver gekomen en heb een heel traject afgelegd. Maar ik weet zeker dat dit me gaat lukken! Ik zit nu veel beter in mijn vel en heb veel meer energie en zelfvertrouwen. Dit heb ik aan mijn coach te danken!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer