Marja Hurkens, 64 Jaar

"De nabegeleiding is voor mij een enorme stok achter de deur*"

Ik was ontevreden over hoe ik eruit zag en had moeite om veel te wandelen. Daarom besloot ik om hier wat aan te gaan doen.

Ik ging naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik heb voor hen gekozen vanwege de wekelijkse begeleiding en de begeleiding die je krijgt nadat je je streefgewicht hebt behaald. Want uit het verleden weet ik dat dat de grootste uitdaging voor mij is, om op gewicht te blijven.

Het PowerSlim programma sprak me meteen aan. Ik heb alleen een klein beetje getwijfeld over de kosten, maar doordat ik zag dat mijn dochter ook goede resultaten behaalde met PowerSlim was ik meteen enthousiast.

Het afvallen heeft me weer zelfvertrouwen gegeven. Bewegen gaat ook veel beter. Ik ben weer blij met mezelf! En inmiddels ben ik een half jaar op gewicht!

Voorheen waren de feestdagen en carnaval altijd een enorme uitdaging als ik op gewicht wilde blijven. Dankzij de begeleiding van mijn coach is dat nu geen probleem gebleken. Je moet je niet gek laten maken in de winkels door alles wat er ligt.

Ook leuk was te merken dat je prima kunt snaaien, mocht je daar eens zin in hebben, op een verantwoorde manier zonder ervoor gestraft te worden op de weegschaal. Het is anders snacken maar toch lekker. Ik heb namelijk geleerd hoe ik anders kan eten, ik hoef niet minder te gaan eten.  Sowieso kun je heel lekker koolhydraatarm eten. Dat bevalt me heel goed en dat blijf ik zeker doen.

Wij vinden bijvoorbeeld courgetti (spaghetti gemaakt van courgette) met garnalen en champignons heel erg lekker, of Chinese roerbakgroenten met kipshoarma. En natuurlijk gebakken zalm met wortelpeterselie! Wortelpeterselie is een heerlijke koolhydraatarme vervanging voor bijvoorbeeld aardappelschijfjes. Een echte aanrader!

Als je je doel wilt bereiken, moet je zeker weten dat je het wil en ervoor gaan. Dan kun je het! Je doel voor ogen houden doet veel. Je coach doet de rest. Haha :-)

Ik ben erg blij met het resultaat en blijf daarom voorlopig nog onder begeleiding, want ik merk dat mijn coach een enorme stok achter de deur voor mij is.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer