Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Kathleen Lauwers, 37 Jaar uit Olen

"Deze keer hou ik de kilo's eraf, daar ben ik zeker van!*"

PowerSlimmer van de maand april 2017

Eind oktober was de maat vol: ik zat niet goed meer in mijn vel en mijn kleren pasten niet meer. Toen besliste ik dat ik (opnieuw) de strijd met de weegschaal aan zou gaan. Ik had voordien al verschillende diëten gevolgd, maar helaas kwamen de kilo's er altijd vrij snel terug aan. Ik kwam bij diëtiste Wenneke in Olen terecht, mijn SUPER coach! Haar focus op gewichtsbehoud op langere termijn, met een jaar coaching, overtuigde me helemaal!

Al snel ontdekte ik mijn PowerSlim-favorieten, zoals de toast classique en de amandelkoeken. Ik kon dit perfect inpassen, zowel op mijn werk als in mijn sociaal leven. Ik combineerde PowerSlim met mijn gebruikelijke beweging en zag mijn gewicht dalen en mijn lichaam veranderen.

Ik trotseerde feestjes, frietjes en etentjes buitenshuis, want ik had een alternatief voor de moeilijke momenten. Natuurlijk moest ik af en toe op mijn tanden bijten en 'nee' zeggen tegen lekkere dingen, maar daar ben ik goed in geslaagd. Het dalende cijfer op de weegschaal was zeker een bron van motivatie!

Ondertussen ben ik 22 kg lichter en ik voel me super! Mijn coach, Wenneke, vindt ook dat ik straal! Binnenkort kan ik vol zelfvertrouwen en met een mooi kleedje naar het huwelijk van mijn zus. Ik ben blij dat er nog een jaar lang een spreekwoordelijke 'stok achter de deur staat' bij de maandelijkse weging. Deze keer hou ik de kilo's eraf, daar ben ik zeker van! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer