Kathleen Lauwers, 38 Jaar uit Olen

"Deze keer hou ik de kilo's eraf, daar ben ik zeker van!*"

PowerSlimmer van de maand april 2017

Eind oktober was de maat vol: ik zat niet goed meer in mijn vel en mijn kleren pasten niet meer. Toen besliste ik dat ik (opnieuw) de strijd met de weegschaal aan zou gaan. Ik had voordien al verschillende diëten gevolgd, maar helaas kwamen de kilo's er altijd vrij snel terug aan. Ik kwam bij diëtiste Wenneke in Olen terecht, mijn SUPER coach! Haar focus op gewichtsbehoud op langere termijn, met een jaar coaching, overtuigde me helemaal!

Al snel ontdekte ik mijn PowerSlim-favorieten, zoals de toast classique en de amandelkoeken. Ik kon dit perfect inpassen, zowel op mijn werk als in mijn sociaal leven. Ik combineerde PowerSlim met mijn gebruikelijke beweging en zag mijn gewicht dalen en mijn lichaam veranderen.

Ik trotseerde feestjes, frietjes en etentjes buitenshuis, want ik had een alternatief voor de moeilijke momenten. Natuurlijk moest ik af en toe op mijn tanden bijten en 'nee' zeggen tegen lekkere dingen, maar daar ben ik goed in geslaagd. Het dalende cijfer op de weegschaal was zeker een bron van motivatie!

Ondertussen ben ik 22 kg lichter en ik voel me super! Mijn coach, Wenneke, vindt ook dat ik straal! Binnenkort kan ik vol zelfvertrouwen en met een mooi kleedje naar het huwelijk van mijn zus. Ik ben blij dat er nog een jaar lang een spreekwoordelijke 'stok achter de deur staat' bij de maandelijkse weging. Deze keer hou ik de kilo's eraf, daar ben ik zeker van! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer