Nancy de Ceuster, 52 Jaar uit Olen

"Deze nieuwe en gezondere ik... die wil ik houden!*"

De hele dag sta ik tussen het eten, dus de verleiding was soms erg groot. De meeste mensen moeten één keer per week of maand eens 'nee' zeggen tegen taart, ik moet dat de ganse dag. Als uitbaatster van een bakkerij had ik veel verleidingen en weinig regelmaat. Mijn gewicht leed daaronder... en ik dus ook.

Ik zag een klant in de bakkerij steeds slanker worden en ik dacht, 'Dat zou ik ook graag willen!'. Ik heb bij haar eens geïnformeerd hoe zij dit deed, ze vertelde me over PowerSlim. Dus startte ik begin 2017, na een kennismakingsgesprek, met het PowerSlim-programma bij Wenneke in Olen.

Mijn eerste week al zette ik al meteen een record neer, de kilo's vlogen er werkelijk af. En gek genoeg vind ik het niet eens moeilijk. Logisch ook, want ik mag zes keer per dag eten. Lekker eten zelfs. De verleiding in de winkel, die leerde ik weerstaan omdat ik een alternatief had!

Wekelijks ging ik op consult bij Wenneke en week na week zag ik het getal op de weegschaal dalen. Tot ik in de zomer maar liefst 34 kilo lichter was! Ik voel me echt fitter en ik hoor ook vaak dat ik er jonger uit zie.

Stilaan ga ik nu richting gewichtsbehoud en ook dan mag ik regelmatig naar Wenneke, want deze nieuwe en gezondere ik.... die wil ik houden. Wenneke leert me het evenwicht zoeken dat mijn lichaam nodig heeft. Ik heb ook nog wat om naar uit te kijken, want dit najaar stapt mijn dochter in het huwelijksbootje en ik heb al een mooi kleedje klaar hangen. Stralen ga ik doen, met mijn nieuwe figuur!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer