Marian Hersbach, 62 Jaar

"Dit resultaat wil ik nooit meer kwijt!*"

Plotseling was de grens bereikt en nam ik een besluit. Ik zei tegen mezelf; “Nu is het mijn tijd en dit wil ik anders”.

Het leven loopt niet altijd zoals je het voor ogen hebt. Ik belandde in een rottige situatie en maakte vervelende jaren mee, waarin ik mezelf vooral troostte met het eten van lekkere dingen. Toen ik langzaam weer wat grip kreeg op mijn leven, besefte ik dat mijn buikomvang in forse mate was toegenomen. Bewegen ging daardoor minder goed en kleding vond ik vreselijk staan. “Dit wil ik anders…” zei ik tegen mezelf.

Er volgde een intakegesprek bij een PowerSlim center bij mij in de buurt. Het programma sprak me direct aan. De handige weekmenu’s uit het boek waarbij je zelf groenten, vlees, vis en zuivel moet toevoegen waren perfect voor mij. In het boek staan lekkere recepten met daarbij zelfs een boodschappenlijst. De wekelijkse bezoeken aan mijn coach waren voor mij een goede stok achter de deur. Zij motiveerde mij zodat ik er vol voor kon gaan.

Inmiddels ben ik gestart met de 3e en laatste fase van het PowerSlim programma, de balansfase. Hierin bouw ik langzaam het aantal koolhydraten verder op tot een voor mij acceptabele hoeveelheid waarmee mijn gewicht stabiel blijft.

Ik ben blij dat ik voor PowerSlim heb gekozen, de kilo’s heb ik vooral rond de taille ingeleverd en kleding staat nu veel leuker.

Heel graag maak ik gebruik van het aanbod van mijn coach om nog een jaar lang maandelijks op consult te komen, want dit behaalde resultaat wil ik nooit meer kwijt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer