Jorien Terlouw, 41 Jaar

"“Doe niet zo ongezellig” kreeg ik vaak te horen*"

Soms heb je van die momenten dat genoeg ook echt genoeg is. Van die momenten dat je je realiseert dat je echt iets aan je lijf moet doen want anders komt het niet meer goed dacht ik.

De kilo's zeiden mij nooit veel maar de fitheid van je lichaam en het energie niveau zaten mij al tijden in de weg. Ik had al vele malen zelf geprobeerd om enkele kilo’s kwijt te raken, maar die kwamen er ook zo weer bij (en soms nog meer ook).

We weten allemaal wat goed en niet goed is maar de wilskracht om dingen te laten staan, uitnodigingen af te slaan of om het gewoon niet te doen ontbreekt vaak. “Doe niet zo ongezellig”, “Ach, dat ene ijsje kan toch wel” zijn allemaal uitspraken die elke dag langskomen. Het lijkt soms wel dat het alleen gezellig kan zijn als je dat wijntje of hapje eet en wanneer je dat niet doet dat je een zonde begaat.

Begin 2019 had ik er genoeg van en besloot ik dat het tijd was om het roer om te gooien en eens te investeren in mijzelf, dan altijd maar aan te modderen en zien waar het schip strand. Ik besloot de hulp in te schakelen en heb in januari contact gezocht met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Samen met haar ben ik aan de slag gegaan om mijn levensstijl te verbeteren. 

De eerste weken gingen eigenlijk heel makkelijk en de kilo’s vlogen er af. Daarna kwam er een periode vol met verjaardagen en werden vooral de weekenden een uitdaging. Naast dat je je moest “verantwoorden” waarom je geen wijntje dronk of een taartje wou waren er te kust en te keur verleidingen. De ene week ging het beter dan de andere week. Afgelopen zomervakantie was de ultieme uitdaging met drie weken kamperen in Italië zonder stroom, waardoor er geen PowerSlim producten met chocolade mee konden. Vooral de wafels zijn mijn favoriet. We waren regelmatig onderweg of op pad, waar de vele verleidingen op de loer lagen. Maar na terugkomst bleek ik nog 1,5 kilo verder te zijn vermagerd.

We zijn nu bijna op het punt dat het tijd is om te balansen na een verlies van 23 kilo, dat zal mijn volgende uitdaging worden. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat mij, met hulp van mijn coach, dat gaat lukken.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer