Mariska van der Kaaij, 50 Jaar

"Een heel mooi cadeau aan mezelf!*"

Begin juni was ik het echt helemaal zat. Ik was veel te zwaar, 94 kilo. Ik word dit jaar 50 en zit midden in de overgang. Alles wat ik at kwam voor mijn gevoel er gelijk weer bij.

Mijn nicht was een paar maanden ervoor 20 kilo vermagerd met PowerSlim en daar moest ik steeds aan denken. Alleen lukte het me niet, dus ik ging ik ook op zoek naar een coach in de buurt die mij daarbij kon helpen.

Mijn coach nam uitgebreid de tijd voor me en legde uit hoe het PowerSlim programma werkt. Mijn streefgewicht werd 80 kilo. Dus ik ben gestart op 10 juni. De eerste week was ik al 3 kilo kwijt. Ik wist niet wat ik zag. Ik was razend enthousiast. In 3,5 maand ben ik 14 kilo kwijt.

Ik krijg zoveel complimenten! Ik pas kleding die ik echt al heel lang niet meer aan kon. Ik voel me zoveel beter nu!  

Ik vind het ook helemaal niet lastig om vol te houden. Je mag genoeg eten en je hebt een verzadigd gevoel. Omdat het goed is vol te houden heb ik mijn streefgewicht zelfs nog twee kilo naar beneden bij gesteld naar 78 kilo. . Ik ben er bijna! 3 December word ik 50 jaar, ik hoop dat ik dan kan zeggen: ‘Ik zit op mijn streefgewicht!’. Dat zou echt een mooi cadeau zijn aan mezelf!  

Maar eerlijk is eerlijk, ik ben super blij met mijn coach Petra. Zij helpt je echt en geeft super goede tips en adviezen.

Ik voel me zoveel beter!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer