Dorien Vermeij 56 Jaar

Een koolhydraatarme levensstijl bevalt me prima!*

Begin 2018 constateerde ik dat mijn levensstijl zijn tol had geëist: diverse kledingstukken pasten niet meer. Weinig flatteus – en dat stond me niet aan. Ik besloot dat ik een aantal kilootjes wou afslanken.

Mijn omgeving reageerde vol ongeloof: ‘Jij bent toch helemaal niet dik?’. Nee, misschien was ik niet dik, maar slank kon ik mezelf ook niet meer noemen. Dat was ik lange tijd geweest en dat wilde ik weer zijn.

Eind januari liet ik me bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt informeren over het PowerSlim programma en ik besloot gelijk te starten. De methode sprak me aan, de producten vond ik lekker en de recepten een uitkomst. Mijn goede eetlust stond niet in de kou. Natuurlijk moest ik voorzichtiger zijn met wijntjes en at ik iets kleinere porties, maar daar bleef het bij.

Drie keer per dag een gezonde maaltijd – lang leve de aspergetijd – en drie keer per dag een tussendoortje: het beviel me prima.

Na een paar maanden bereikte ik mijn doel: een royale kledingmaat minder. Daar geniet ik nu volop van! Een koolhydraatarm eetpatroon bevalt me zo goed, dat ik dat gewoon blijf doen. Ik voel me fit en verheug me op iedere dag.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
PowerSlimmer in the picture
Sarah de Prekel, 36 jaar uit Sint-Niklaas "De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten*"

‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten dat taartje op het werk en het ijsje deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sara Borrenberghs, 36 jaar uit Paal "Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?*"

PowerSlim heeft er voor gezorgd dat ik me terug goed in mijn vel voel. Ik kan terug de kleren aandoen die ik graag wil aandoen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer