Dorien Vermeij, 56 Jaar

"Een koolhydraatarme levensstijl bevalt me prima!*"

Begin 2018 constateerde ik dat mijn levensstijl zijn tol had geëist: diverse kledingstukken pasten niet meer. Weinig flatteus – en dat stond me niet aan. Ik besloot dat ik een aantal kilootjes wou afslanken.

Mijn omgeving reageerde vol ongeloof: ‘Jij bent toch helemaal niet dik?’. Nee, misschien was ik niet dik, maar slank kon ik mezelf ook niet meer noemen. Dat was ik lange tijd geweest en dat wilde ik weer zijn.

Eind januari liet ik me bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt informeren over het PowerSlim programma en ik besloot gelijk te starten. De methode sprak me aan, de producten vond ik lekker en de recepten een uitkomst. Mijn goede eetlust stond niet in de kou. Natuurlijk moest ik voorzichtiger zijn met wijntjes en at ik iets kleinere porties, maar daar bleef het bij.

Drie keer per dag een gezonde maaltijd – lang leve de aspergetijd – en drie keer per dag een tussendoortje: het beviel me prima.

Na een paar maanden bereikte ik mijn doel: een royale kledingmaat minder. Daar geniet ik nu volop van! Een koolhydraatarm eetpatroon bevalt me zo goed, dat ik dat gewoon blijf doen. Ik voel me fit en verheug me op iedere dag.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer