Queenie van Bossele, 41 Jaar uit Zelzate

"Een lange zoektocht met een super resultaat!*"

PowerSlimmer van de maand juni 2018

Ik voelde mij niet meer goed in mijn vel

Ik ben mama van een dochtertje van 6 jaar en een zoontje van 4 jaar. Na mijn twee zwangerschappen bleven de kilo's er maar aan kleven. Door de drukte van het werk en mijn gezin vond ik geen tijd om te gaan sporten. Intussen heb ik verschillende pogingen ondergaan om mijn gewicht kwijt te geraken. Ik had telkens even resultaat maar dat was altijd van korte duur. Ik voelde mij niet meer goed in mijn vel. Mijn kledij zat te strak. Alles zag er niet meer zo mooi uit maar ik weigerde een maatje groter te gaan kopen.

Mijn fysiek was intussen onder 0 gezakt. Zo kon het niet verder!

Werken aan onze fysiek

Ik besloot samen met mijn man naar een studio voor figuurcorrectie te gaan. Ik hoopte op deze manier mijn gewicht kwijt te geraken. Ik was heel snel vele centimeters kwijt, maar ondanks alles bleef mijn gewicht aan de hoge kant. Intussen had ik wel meer spieren en mijn fysiek was wel okee, toch al iets. Doordat mijn gewicht nog zo hoog was begon ik de hoop wat te verliezen. Ik dacht dat ik nooit meer een gezond gewicht zou hebben.

Ik verkies eten boven shakes

Mijn vriendin was gestart met calorie-arm dieet en was intussen redelijk wat kilo's kwijt geraakt. Ze stelde voor dat haar coach van dat programma even bij mij langs zou komen om uitleg te geven over het dieet en de producten. Ze kwam langs en liet mij de shakes en de thee proeven. Ik vond de smaken maar niets en ik had veel problemen met voldoende vocht binnen te krijgen. Drinken was een ganse opgave. Dat dieet was dus zeker niets voor mij.

Op zoek naar het geschikte dieet

Ik besloot om via internet wat informatie in te winnen omtrent de soorten diëten die reeds op de markt waren. Ik hoopte iets te vinden wat voor mij zou kunnen werken. Ik wou gewicht verliezen op een verantwoorde manier met een blijvend resultaat. Na vele weken vond ik een programma dat wel bij me leek te passen.

De site van PowerSlim

Ik kwam terecht op de site van PowerSlim. Ik zag de gegevens van diëtiste Els Duyshaver, coach van PowerSlim, die mij wel leuk leek te zijn. Ik maakte onmiddellijk een afspraak en kreeg deskundige uitleg over de klassieke diëten. Ook gaf ze een uitgebreide uitleg over het PowerSlim programma en het ruime gamma aan PowerSlim producten dat ze verkocht. Ik was onder de indruk en kon mij volledig vinden in het "dieet", of beter gezegd, de levenswijze.

Het ruime assortiment van de PowerSlim producten

Ik stond versteld van het grote aanbod: muesli en ontbijtgranen, stracciatella pudding, als tussendoortje wafeltjes, koekjes of als je weinig tijd hebt, de ready to go producten en het grote assortiment repen. In het weekend kan je zelfs genieten van chips of nootjes. Was dit een dieet?

Mijn twijfels

Ik ben altijd een beetje wantrouwig geweest over proteïne diëten. Ik twijfelde even maar heb dan toch de stap gezet en besloot na de verjaardag van mijn dochtertje van start te gaan. Ik had direct een klik gemaakt in mijn hoofd en het ging zeer goed. De eerste week vlogen de kilo’s eraf: ik was al 4kg kwijt. Ik stond versteld hoeveel er wel af was. Ik kreeg meer energie en het vet smolt weg als sneeuw voor de zon. Ik heb geen moment honger gehad en de producten waren lekker.

Mijn coach werd mijn vriendin en vertrouwenspersoon

Het was een plezante weg die ik bewandeld heb samen met de topbegeleiding van Els mijn coach, en ook vriendin, die dit resultaat mogelijk heeft gemaakt. Ze stond altijd voor mij klaar. Het was voor mij geen dieet of opgave, het was een topervaring!

Had ik dit eerder geweten

Ik heb er nog geen moment spijt van gehad, had ik dit maar veel eerder gevolgd en gedaan. Ik raad iedereen aan die op een verantwoorde manier gewicht wil verliezen, om dit onder begeleiding te doen. Heel belangrijk bij het volgen van een afslankprogramma, dit maakt alles namelijk veel eenvoudiger. Niet twijfelen maar investeer in jezelf!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer