Anja Zuidema, 49 Jaar

"Eindelijk in balans!*"

Na een periode van het ontwijken van de weegschaal (omdat ik zelf dondersgoed wist dat ik meer zou wegen dan me lief is!), ben ik er voor mezelf uit dat er een knop om moest. Ik ga starten met Powerslim!! Met mijn PowerSlim coach bij mij in de buurt heb ik afgesproken dat ik na mijn verjaardag het proefpakket van Powerslim ging proberen. Ik was benieuwd of dit enige reactie in mijn lichaam teweeg zou brengen, want ook ik probeerde zelf al van alles om van de overtollige kilo’s af te komen. Het was een strijd die ik al heel lang met mezelf voerde. Het werk in de zorg en de vele onregelmatige werktijden waarmee ik te maken heb, maakten het al helemaal niet gemakkelijk.

Het moment was daar, ik moest nu toch echt op de weegschaal. Tijdens het consult nam ik het proefpakket mee met een duidelijk instructie van mijn coach. De 3 dagen van het proefpakket gingen me goed af, de producten zijn smakelijk en het allerbelangrijkste mijn lichaam lijkt er op te reageren. Ik ben na drie dagen 1,3 kilo kwijt! Genoeg reden om nu door te pakken! Ik besloot te starten met het Powerslim programma. Vol goede moed ga ik van start. De eerste dagen gaan goed en ik weet me goed aan mijn schema te houden, maar dan ineens slaat de twijfel toe, ga ik dit wel volhouden!? Ik besluit mijn coach een mail te sturen waarin ik uitleg dat ik het niet meer zie zitten. PowerSlim is niets voor mij, en met de feestdagen op komst denk ik dat ik er beter mee kan stoppen. Mezelf met deze dagen ‘zielig’ voelen, nee, dit gaat hem niet worden.

Thuis werd ik gestimuleerd door mijn jongste zoon, omdat hij zei; ‘mama, dit is wat je toch wilt!’. Mijn coach pakte het gelukkig professioneel op en laat me weten het er samen over te hebben op onze volgende afspraak. Met dubbele gevoelens ging ik naar de volgende afspraak. Suikerverslaving doet rare dingen met je. De gedachten alleen al dat je al het lekkers moet laten staan, dat maakt me onrustig! Voordat we in gesprek gaan, vindt er eerst een weegmoment plaats, en weer is er van alles veranderd in mijn lijf! PowerSlim werkt nog steeds, ook voor mij! Gaan we opgeven? Nee we zetten door! En wat ben ik blij dat ik heb doorgezet. De eerste weken gingen niet vanzelf, er ging zoveel om in mijn gedachten. Maar de knop is omgegaan en hoe! Redelijk snel haalde ik mijn gestelde doel maar de kers op de taart bleek dat de knop zodanig omging dat ik uiteindelijk twee keer mijn doel aan gewicht kwijt ben. Maar even zo belangrijk is dat ik me nog nooit zo energiek heb gevoeld. Het gevoel van honger ken ik niet meer. Het PowerSlim programma is zo goed uitgebalanceerd, dat ik zelfs mijn suikerverslaving de baas ben en geen zakken pepernoten meer op eet! Nog dagelijks gebruik ik de producten van Powerslim en de PowerSlim Balance lijn, gewoon omdat ik ze smakelijk vind en er goed mee in balans blijf. Nooit gedacht dat er nog eens tegen me gezegd zou worden dat ik wat méér moet eten!

Meer testimonials van PowerSlimmers
Sylvia Wiltoeck , 33 jaar uit Brugge "Met ups en downs ben ik 14 kilo vermagerd!*"

Met ups en downs ben ik uiteindelijk 14 kilo kwijt geraakt! Elke week 1 kg minder op de weegschaal motiveerde me telkens om verder te gaan.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Kathleen van der Hijden, 39 jaar "Het eetdagboekje van Kathleen"

Nu ben ik een maand bezig en wow… wat gaat het goed. En dat gaat eigenlijk best makkelijk, ik houd me gewoon aan de ‘regels’.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer