Nathalie Deblauwe, 51 Jaar uit Snellegem

"Er ging een andere wereld voor me open!*"

In februari 2019 werd ik geopereerd en daarna voelde ik mij niet zo goed in mijn vel. Ik probeerde op mijn voeding te letten maar de weegschaal bleef maar omhoog gaan. Plots zag ik die 85 kg staan en dacht ik: ‘Nu is het genoeg!’.

Na een reclame van PowerSlim die ik op Facebook had zien passeren ben ik er ervoor gegaan. In maart ben ik gestart bij BodyLifestyle, een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik was er volledig klaar voor!

Alle stappen in het PowerSlim programma werden goed uitgelegd door mijn coach. De eerste weken was het wel wat aanpassen aan de verandering van mijn voedingspatroon. Gelukkig is er zoveel keuze in snacks en koekjes van PowerSlim dat je na verloop van tijd je lievelingsproducten eruit kan kiezen. Daarnaast heb ik tijdens het volledige verloop van het PowerSlim programma nooit te kampen gehad met een hongergevoel dankzij de 6 maaltijden per dag die ik mocht nemen. Ik keek bovendien steeds uit naar de wekelijkse afspraken met mijn diëtiste! Ze gaf mij steeds positieve stimulatie waardoor ik telkens met een goed gevoel naar buiten ging!

Ik wou tegen mijn vakantie (half juli) mijn doel bereikt hebben (-16 kilo). Nu, 3 maanden later, ben ik nog 3 kilo extra kwijt!

Ik zou PowerSlim aan iedereen aanraden zeker na de verschillende diëten die ik al had geprobeerd. Voldoende beweging is zeker even belangrijk. Ik ga nu veel fietsen, wandelen en elke week naar de spinning.

Een andere wereld is voor me open gegaan! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer