Willy de Haan, 57 Jaar

"Er over blijven klagen verandert de situatie niet*"

Dik vond ik mezelf niet, maar ik voelde me al een poosje ‘niet lekker in mijn vel’. Ik was snel moe, mijn spiegelbeeld stond me niet aan, etc. Daar kun je natuurlijk over blijven klagen maar dat verandert de situatie niet. Begin dit jaar besloot ik actie te ondernemen en ben ik naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt gegaan voor een kennismakingsgesprek.

Wat ik hoorde en zag bevestigde mijn vermoeden: met PowerSlim zou ik mijn kilo’s zeker kunnen verliezen. Zes eetmomenten op een dag, lekkere recepten en een goede structuur. “Dat moet te doen zijn!” dacht ik.

Daarin heb ik gelijk gekregen. In vier maanden tijd zag ik mijn gewicht met 10 kilo dalen. De ene week ging er meer af dan de andere, maar ja.. ik ging ook wel eens op vakantie of uit eten. Ik deed dan gewoon mee, alleen iets minder uitbundig dan vroeger.

Ik ben reuze blij met mijn nieuwe gewicht. Shoppen voor kleding is leuker en ik voel me fitter. Het lijkt wel of ik ook veel minder last van hoofdpijn heb. PowerSlim heeft me gebracht waar ik op hoopte!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 36 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 57 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer