Marloes van de Ven, 35 Jaar

"Je kunt van iedere maaltijd een feestje maken!*"

Mijn naam is Marloes en ik ben 34 jaar en 20 kilo vermagerd door middel van PowerSlim. 
Vorig jaar april heb ik door een val met de fiets mijn knie en scheenbeen gebroken. Hierdoor was ik erg beperkt en afhankelijk van anderen. Hierdoor ben ik flink bijgekomen in deze periode. Ik lette wel op mijn eetpatroon en pakte smoothies in plaats van brood, maar dat had niet veel effect.

Voor de zomervakantie ben ik met twee dames meegegaan die het PowerSlim programma volgde bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Wat zij vertelde sprak me erg aan. Ik had al langer last van een opgeblazen gevoel, vooral van het eten van brood, pasta en aardappelen.

Als ik ’s ochtends in de spiegel keek was ik tevreden maar in de middag op het werk voelde ik me weer zo ellendig.  Dat gevoel is nu helemaal weg. Ik heb helemaal geen opgeblazen gevoel meer en mijn kleding past weer goed. Heerlijk is dat!

In de zomervakantie vorig jaar heb ik nog heerlijk genoten. De zaterdag voordat de school voor de kinderen weer begon, ben ik naar mijn PowerSlim coach gegaan. Ik was er helemaal klaar voor, en er helemaal klaar mee. Ik heb PowerSlim producten meegenomen voor de eerste week en ben op maandag begonnen met het programma.

Ik had al van alles geprobeerd. Ik kan niet opnoemen wat ik allemaal gedaan heb aan diëten maar hier was een resultaat dat ik nog nooit had gehad. In één week was ik 3,5 kilo kwijt. En daar was ‘hij’, de bekende knop. Hij was om. Want ik hoefde nog maar 6,5 kilo en dan was ik gewoon al 10 kilo kwijt. En ook dat ging in een snel tempo, ondanks dat ik in het weekend mijn drankjes niet altijd liet staan. Want ook dat hoort bij mijn levensstijl. Tussendoor ben ik ook regelmatig uit eten geweest maar ik leerde om daarna gewoon meteen weer de draad op te pakken. Nu blijf ik al een tijdje stabiel op -20 kilo.

Door het afvallen met PowerSlim, wat me in het begin heel erg moeilijk leek en echt reuze mee is gevallen, voel ik me lekkerder in mijn vel. Ik heb inmiddels een levensstijl die goed bij past. Je kunt van iedere maaltijd gewoon een feestje maken!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer