Colinda Nulkes-van Steijn 44 Jaar

Even snel in de spiegel kijken vond ik al erg*

Al jaren ben ik niet meer gelukkig met hoe ik er uit zie. Ik durfde heel lang niet op een weegschaal te gaan staan. Even snel in de spiegel kijken vond ik al erg.

Ik heb al meerdere pogingen gedaan om af te vallen. Bijvoorbeeld al twee keer via Weight Watchers. Op zich ging dit wel, maar helaas zaten al heel snel alle verloren kilo's er weer aan. De hulp van een diëtiste heb ik ook geprobeerd, ook omdat de huisarts daar op aan drong. Met zenuwen ging ik naar de diëtiste. Dit werkte ook niet voor mij. Ik kreeg tips mee naar huis, hield me daar 1 à 2 dagen aan, daarna ging ik weer los op het eten tot ± 2 dagen voordat ik weer een afspraak had staan bij de diëtiste, toen herpakte ik me weer op het eten. Raar hè, dat de kilo's er dan niet afgaan, maar wel vertellen dat ik me aan alles had gehouden. Haha, oeps!
Dus na een paar bezoeken bij de diëtiste stopte ik er alweer mee. Nee afvallen was niks voor mij. Ik kon het toch niet.

Maar wat zag ik allemaal leuke kleding en kleedjes overal. Dat wilde ik ook graag aan, maar ja.. met mijn lichaamsbouw en gewicht zou ik daar toch niet in durven te lopen.

Ik schaamde me

In april 2020 besloot ik om toch maar weer een keer te proberen de stap naar een gezonde levensstijl te zetten, en wel bij PowerSlim. Daar had ik al vele goede verhalen over gelezen. Dat wilde ik ook! Dus maakte ik een afspraak met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Maar vlak voor die afspraak ging ik toch weer twijfelen. Ik werd best zenuwachtig. Zal ik toch maar de afspraak afzeggen, zeggen dat ik er nog niet aan toe ben, en wat zal ze wel niet denken van mijn gewicht. Allemaal hele rare gedachtes. Gelukkig was ik deze rare gedachtes de baas. Dus 14 april 2020 had ik mijn afspraak bij mijn PowerSlim coach. Ze luisterde naar mijn verhaal, naar mijn vorige pogingen en naar mijn valkuilen. Vervolgens vertelde ze me wat ik van PowerSlim zou kunnen verwachten. Het sprak mij heel erg aan. Het was niet zo dat ik niks meer mocht, want daar was ik wel een beetje bang voor.

Na het hele verhaal ben ik op de weegschaal gaan staan. Ik vond dit echt ontzettend moeilijk. Ik wilde echt niet weten wat mijn gewicht was, ik schaamde mij gewoon. Mijn coach had hier alle begrip voor. Zij bekeek mijn meetgegevens en vertelde dat niet aan mij. Wel vertelde zij mij dat ik dan niet in mijn persoonlijke app moest kijken, omdat daar elke week mijn weegresultaten werden bijgehouden. Na een paar weken wilde ik het toch weten en heb ik toen in mijn persoonlijke gegevens gekeken. Wat schrok ik van mijn begingewicht (140,4 kilo)! Maar tegelijkertijd was ik ook blij dat ik met het PowerSlim programma was begonnen.

Ik wil nooit meer terug

De kilo's vlogen er af. Ik kreeg van iedereen in mijn omgeving allemaal lieve en mooie complimentjes. Zelfs van mensen die ik eigenlijk niet zo goed ken. Dit geeft je echt de spirit om gewoon lekker door te gaan. Ik had ook weer volop zin om te gaan bewegen en dan vooral wandelen. Heerlijk het bos in, een kilometer of 6 à 7 lopen. Dat was echt heel lang geleden dat ik dat gedaan had.

Toen ik eindelijk uit de 3 cijfers was, was ik echt reuze blij. Ja, dit werkt echt heel goed. Ik ging gewoon nog lekker even door. Elke week verloor ik wel zo'n 1 à 2 kilo. Dus waarom zou ik dan stoppen? Inmiddels heb ik mijn streefgewicht bereikt. Dat proberen we nu samen vast te houden. Ik ga elke week nog naar mijn coach. Zij is mijn stok achter de deur. Ik neem elke week nog 2 doosjes mee naar huis met de lekkere tussendoortjes. In de toekomst hoop ik nog zo'n 7 kilo kwijt te kunnen, maar wat ik nu al heb bereikt, -53 Kilo, daar ben ik echt súper blij mee. Terug naar mijn oude gewicht? NOOIT MEER!

Ik straal weer gewoon. Ik ben zo blij met mijn nieuwe ik! Ik zou iedereen die graag wat kilo's kwijt wil, PowerSlim aanraden. Het is echt waar heel goed vol te houden.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Liesbeth Wouters , 33 jaar uit Geel "Dit wordt mijn zomer!* "

Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
PowerSlimmer in the picture
Catharina Postma , 34 jaar "Ik ben nu ook zelf PowerSlim coach geworden!* "

Mijn coach heeft me nog een jaar lang nabegeleiding gegeven en mij hierin ondersteunt. Daarnaast ben ik nu ook zelf PowerSlim coach geworden!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer