Marjory Peters, 41 Jaar

"Ik ben gelukkiger dan ooit!*"

Precies 1 jaar geleden dacht ik en nu is het genoeg! Ik was te zwaar en was vanbinnen doodongelukkig met mijn lijf. Toen ik lichamelijke klachten kreeg wilde ik het eigenlijk niet onder ogen zien, maar ik wist dat het zo niet langer kon.

Op een donderdagmiddag zat ik bij mijn moeder thuis achter de computer en zag ik een filmpje met een testimonial van een PowerSlimmer voorbij komen. Dat wilde ik ook! Het klonk heel overtuigend, maar na heel veel diëten, pillen, soepen en shakes was mij nog niets gelukt. Ik had er een hard hoofd in, maar was wel heel enthousiast over PowerSlim en mijn moeder wilde ook meedoen! Ik heb ons meteen voor een eerste gesprek aangemeld bij een PowerSlim coach bij ons in de buurt. Het voelde meteen vertrouwd en ik was overtuigd dat ik het zou kunnen!

Vooral de 6 eetmomenten op een dag zijn heel erg goed in te passen in mijn dagelijkse routine en ik merkte gaandeweg dat het mij heel goed afging, ik ging anders eten, maakte gezondere keuzes en wekelijks bleef ik afvallen!

Na 9 maanden was ik 25 kg kwijt en mijn moeder 22 kg. Wij zitten nu in fase 3 van het programma. Ik ben zo trots op onze prestatie! Ik zit vol energie, mijn conditie is beter dan ooit en mijn lichamelijke klachten zijn verdwenen! Ik kan weer mijzelf zijn en pas kleding die ik 11 jaar geleden niet meer paste! Ik wil mijn coach bedanken voor alle steun en lieve coachende woorden en zonder mijn allerliefste moeder had ik dit zeker niet gekund! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer