Louise de Vos, 38 Jaar

"Ik geniet weer van zwemmen met mijn kindjes!*"

In februari 2015 ben ik begonnen aan een opstapcursus hardlopen. Ik hoopte zo de kilo’s die er de afgelopen twee zwangerschappen waren aangekomen, er weer af te trainen. Maar alleen bewegen bleek niet genoeg, met als dieptepunt een zwembadbezoek in oktober van dat jaar. Ik wilde heel graag zwemmen met mijn kindjes maar voelde mij zo ongelukkig in mijn lijf. Dat was het moment dat ik dacht ‘en nu is het klaar, ik heb hulp nodig’. Want met alleen sporten kwam ik er niet.

Het was november van datzelfde jaar dat ik bij een PowerSlim center bij mij in de buurt binnenstapte om meer te horen over PowerSlim. De coach daar vertelde mij dat het echt mogelijk was om iedere week wat gewicht te verliezen.

De meiden bij het PowerSlim center werken met zoveel passie dat ik het graag wilde proberen. Enthousiast begon ik aan het programma. Wat ik daar heel fijn aan vond is dat het zo flexibel is. Door mijn werk ben ik veel onderweg, maar ik kon de producten van PowerSlim daar perfect in toepassen. Daarnaast was er ook nog heel veel variatie. Wat ik ook heel belangrijk vond was dat ik ‘s avonds met mijn gezin mee kon eten. Ook dit was goed te combineren.

Nadat bleek dat ik ook inderdaad de eerste week al gewicht kwijt was, werd ik gedreven! Uiteindelijk ben ik 20 kilo afgeslankt met PowerSlim! Voorzichtig begin ik te wennen aan mijn nieuwe lijf en kies ik de juiste kledingmaat in het rek, want de spiegel matcht nog niet altijd met de beleving in mijn hoofd :)

Ik heb weer plezier in het sporten en geniet met volle teugen als ik zwem met mijn kindjes! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer