Marcella Lodder, 38 Jaar

"Het fijnste vind ik dat ik gewoon kan blijven eten*"

Het was net een nare droom… binnen een half jaar was ik 13 kilo bijgekomen! Allemaal door het gebruik van medicatie met de eigenaardige bijwerking, verstoring van het verzadigingsgevoel. De hele dag door had ik trek.

In april dit jaar was voor mij de maat vol. Ik stopte met de medicatie en ben zelf aan de slag gegaan met lijnen. In die tijd kwam ik een kennis tegen die mij enthousiast vertelde over het PowerSlim programma. Ik hoefde niet lang na te denken en plande meteen een intakegesprek bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Het programma sprak me aan en ik besloot direct te starten.

Het fijnste vind ik dat ik gewoon brood, crackers en maaltijden kan blijven eten. De speciale PowerSlim producten, aangevuld met verse ingrediënten uit de supermarkt, bieden veel afwisseling. Wat voor mij ook heel goed werkt, zijn de wekelijkse weegmomenten bij mijn coach Sandra. Dat gaf mij de discipline om me trouw aan de weekmenu’s te houden en er vol voor te gaan. Het ging me zó makkelijk af dat ik in een mum van tijd de 13 kilo weer kwijt was. Zelfs mijn zomervakantie ben ik goed doorgekomen, terwijl ik toch gewoon heb kunnen genieten van lekkere dingen die tijdens mijn vakantie op het menu stonden.

Ik ben zo blij! Ik draag nu twee broekmaten kleiner en heb twee keer meer energie! Ook mijn conditie is sterk verbeterd en ik beleef inmiddels meer plezier aan sporten en bewegen. Nu ik in ‘de balans fase’ ben aangekomen, hoef ik nog maar 1x in de maand bij mijn coach langs te komen. Samen zorgen wij ervoor dat ik dit behaalde resultaat zelf weet te behouden met ‘gewone’ voeding. Ik ben zeker van plan dit jaar helemaal af te maken.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer