Anja Teunkens 44 Jaar uit Geel

Het ging zo gemakkelijk!*

Al enkele jaren voelde ik me niet zo goed meer in mijn vel. Een opgeblazen gevoel waardoor ik me nog dikker voelde. En al enkele jaren zei ik dat ik er wat aan moest doen. Maar jeetje… dat bleek moeilijker te zijn dan gedacht. Ik was eigenlijk al blij dat ik redelijk op gewicht bleef, maar na de feestdagen ging ik dan toch nog maar eens op de weegschaal staan. Wat schrok ik, 4 kg bijgekomen. Dat was erover. Ik heb toen onmiddellijk een mailtje gestuurd om een afspraak te maken met mijn PowerSlim coach Murielle.

Na een uitgebreide uitleg over het PowerSlim programma besloot ik het starterspakket te kopen. Ik was helemaal mee in haar verhaal en enorm gemotiveerd om eraan te beginnen. Ik ben de dag er na gelijk gestart.

Mijn doel was 10 kg te vermageren. Wat ging dat simpel, ik schrok ervan. De verleidingen van het gezin kon ik best aan. Ik had zelf mijn eigen lekkere tussendoortjes en maakte ook heerlijke gerechten die ik haalde uit het kookboek van PowerSlim of vond inspiratie in de recepten op de website. Omdat het zo goed ging besloot ik mijn doel naar beneden bij te stellen. Een gezonde BMI halen en als het kon mijn kleedje terug aan te krijgen. Dat had ik al enkele jaren op een paspop gehangen, want dat ging me toch nooit meer lukken dacht ik.

Fase 2 van het PowerSlim programma heb ik dus even vastgehouden en ik ben er met volle moed voor gegaan. Tijdens de lockdown had ik nu heel veel tijd om extra te bewegen. Ik ging zeker 3 keer per week wandelen en dat tot wel 15km en daarnaast nog een paar keer per week fietsen. Dit heeft natuurlijk ook geholpen om mijn doel te bereiken.

Met plezier ging ik wekelijks op de weegschaal bij Murielle. Door haar enorme steun, tips en motiverende gesprekken ben ik erin geslaagd om in 5 maanden tijd 18kg af te vallen. Gezonde BMI: check, en in mijn kleedje kunnen: check.

Dank u wel Murielle om me steeds bij te staan! Zonder jou was het me niet gelukt!

Murielle
Coach van Anja

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer