Ton de Bruijn, 52 Jaar

"Het is het allemaal meer dan waard geweest!*"

Via mijn broer kwam ik in aanraking met het PowerSlim programma. Ik besloot dat ik graag onder begeleiding wou werken aan een gezondere levensstijl. Vanaf het begin ben ik al overtuigd geweest dat ik mijn doel zou gaan behalen. De hulp van mijn PowerSlim coach heeft daar ontzettend bij geholpen! Ze gaf me goede tips en begeleiding en vormde daarnaast een echte stok achter de deur.

Daarnaast heb ik ontzettend veel geleerd en ben ik me er nu veel meer van bewust wat goede voeding is en wat ik beter niet kan nemen. Doordat ik duidelijk de focus had op één aspect in mijn voedingspatroon, het mijden van koolhydraten vond ik mijn nieuwe eetpatroon gemakkelijk aan te houden en toe te passen.

Het Mediterraans broodje van PowerSlim was mijn favoriete product. Ik maakte er het liefst heerlijke tosti’s mee! 

Inmiddels ben ik 28 kilo vermagerd en heb ik een levensstijl gecreëerd waar ik me goed bij voel. Ik heb weer een enorme motivatie en inspiratie gevonden voor mijn hobby fietsen, zowel op mijn racefiets als mountainbike.

Het is zo makkelijk geworden. Je weet nu wat je hebt en wat je krijgt als je in oude gewoontes vervalt. Ik voel me zelf weer zekerder over mezelf en heb heel veel leuke complimentjes gehad. Het is het allemaal meer dan waard geweest!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer