Nirmalla Verstraaten, 43 Jaar

"Het is perfect te combineren met mijn drukke gezinsleven!*"

Het is echt heel bijzonder, ik kan weer de kleding aan van vóór mijn eerste zwangerschap, ik heb mijn oude gezonde gewicht terug en ik kan zelfs weer een kleding setje aan dat ik cadeau kreeg uit India toen ik 25 was! Ik lijk de tijd wel te hebben teruggedraaid! Alleen ben ik nu wel een man en 3 kinderen rijker.

Een duwtje in de juiste richting

Ik herinner mij die dag nog zo goed. Ik was met mijn partner Raji en de kinderen aan het shoppen en hij zei tegen mij terwijl hij een kledingstuk aanwees, “Deze is leuk voor je!”. Ik zei, “Nee, eerst afvallen en dan shoppen!”. Dezelfde middag vroeg Raji aan mij of ik naar een PowerSlim center bij mij in de buurt wilde gaan om daar onder begeleiding af te vallen. Ik wilde dat wel doen, maar ik maakte het ook heel duidelijk dat ik er alleen voor zou gaan als Raji mij van begin tot einde zou steunen. Hij gaf aan dat hij dat natuurlijk wilde doen, maar ik moest het voor mezelf willen doen en niet voor hem, en dat wilde ik ook echt! Ik moet zeggen dat Raji degene is die mij de weg heeft gewezen.

PowerSlim coach Hans nam de telefoon op toen ik belde, en toen ik zei dat ik de volgende maandag wel wilde beginnen, vertelde hij me dat ik beter zo snel mogelijk een afspraak kon maken en het niet moest uitstellen. Daar had hij helemaal gelijk in, ik was inderdaad heel goed in uitstellen. Mijn eerste afspraak was bij coach Marly, en ik was er helemaal klaar voor om mezelf te gaan verrassen!

Een verrassend moeiteloos traject

Ik begon in elk geval zonder hoge verwachtingen, maar wat was het toch een fijne verrassing dat het afvallen zo moeiteloos ging! Toen ik mijn eerste resultaten zag, dacht ik echt ‘Als ik dit al zonder moeite bereik, dan komt het zeker goed!’. Afslanken met PowerSlim is echt zo goed vol te houden. Zelfs mijn kinderen waren heel actief in het opletten of mama wel alles at wat ze mocht. Dat was niet zo moeilijk, want ik mocht nog zoveel gezonde en lekkere dingen eten. Ik heb echt niet één keer gedacht, ‘Waar ben ik aan begonnen?’. Het was perfect te combineren met mijn drukke gezinsleven.

Het feit dat ik elke week op de weegschaal stond en mooie resultaten zag was heel motiverend voor mij, want het was toch elke week weer spannend. De ene week was het wat meer dan de ander, maar ik slankte toch elke week af. De steun van mijn man en drie kinderen was ook heel belangrijk voor mij. Ze accepteerden gewoon dat ik met afslanken bezig was, en dat ik daarom vaak anders at dan zij. Ik moet ook zeggen dat ik ontzettend veel heb gewandeld. Elke kans die ik kreeg wandelde ik. Als mijn kinderen naar het voetballen of naar zwemles moesten, of als ik boodschappen ging doen, dan ging ik gewoon lopend. De kinderen vonden het ook leuk om mee te wandelen.

Meer bereikt dan het aantal kilo’s kwijt

Ik heb nu echt meer energie en daardoor onderneem ik ook meer met de kinderen en als gezin. Dat ik me fitter voel kan ik wel merken, maar we zijn als gezin ook actiever geworden en dat is heel leuk. Ik heb veel positieve veranderingen gemaakt in mijn levensstijl die blijvend zullen zijn en daar ben ik heel blij mee. Ik ben nog niet gaan shoppen, haha, want ik heb weer een hele garderobe aan kleding van vóór mijn zwangerschappen waar ik nu heel goed in pas. Ik ben mijn PowerSlim coaches en mijn gezin en omgeving heel dankbaar voor hun steun, en natuurlijk was mijn eigen doorzettingsvermogen ook belangrijk. Ik zou iedereen die wil afvallen aanbevelen om dat onder begeleiding van een PowerSlim coach te doen, maar weet dat steun om je heen ook heel belangrijk is.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer