Dorien, 37 Jaar

"Het is zoveel beter voor mijn toekomst!*"

Ik ben Dorien, verloofd en verpleegkundige van beroep. Vanaf dat ik een jaar of 8 ben, ben ik al te zwaar. Ik heb verschillende pogingen ondernomen om af te vallen. De ene keer met meer succes, dan de andere keer. Na alle pogingen viel de begeleiding weg en langzamerhand kwam mijn oude leefpatroon weer terug. De kilo’s dus helaas ook.

In januari van dit jaar zag ik op de sportschool informatie over PowerSlim. Ik heb een afspraak gemaakt en ben 1 februari begonnen. Al direct beviel het me goed, ik heb nooit honger gehad of er veel moeite mee gehad. Het was heel duidelijk wat wel en niet mocht en het was prima vol te houden.

Het assortiment is groot waardoor er altijd wel iets bij zit wat lekker is. Ook het erbij sporten ging al meteen goed. Ik sportte sowieso altijd wel 1-2 keer per week, dus de weg naar de sportschool wist ik al wel te vinden. 

Voorheen moest ik altijd bij de grote-maten-winkels kleding kopen. Nu heb ik maat 42 en kan ik shoppen waar alle vrouwen van mijn leeftijd het liefst gaan shoppen. Wat een genot! Ik ben heel blij met wat ik heb bereikt tot nu toe en als ik op dit gewicht blijf mag ik al heel gelukkig zijn. Ik voel me gezonder en het is beter voor mijn toekomst!

In juli gaan mijn vriend en ik trouwen. Ik heb een maand geleden mijn trouwjurk uitgezocht. Wat was ik trots in al die trouwjurken! Ik heb mijn droomjurk gevonden, wat zal ik stralen op onze grote dag. Ik ben er helemaal van overtuigd dit ik dit keer wel de kilo’s eraf houdt. Met dank aan mijn PowerSlim voedingscoach en natuurlijk mijn lieve vriend, familie en vrienden, want zonder hun had ik het nooit gered!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer