Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Dorien, 36 Jaar

"Het is zoveel beter voor mijn toekomst!*"

Ik ben Dorien, verloofd en verpleegkundige van beroep. Vanaf dat ik een jaar of 8 ben, ben ik al te zwaar. Ik heb verschillende pogingen ondernomen om af te vallen. De ene keer met meer succes, dan de andere keer. Na alle pogingen viel de begeleiding weg en langzamerhand kwam mijn oude leefpatroon weer terug. De kilo’s dus helaas ook.

In januari van dit jaar zag ik op de sportschool informatie over PowerSlim. Ik heb een afspraak gemaakt en ben 1 februari begonnen. Al direct beviel het me goed, ik heb nooit honger gehad of er veel moeite mee gehad. Het was heel duidelijk wat wel en niet mocht en het was prima vol te houden.

Het assortiment is groot waardoor er altijd wel iets bij zit wat lekker is. Ook het erbij sporten ging al meteen goed. Ik sportte sowieso altijd wel 1-2 keer per week, dus de weg naar de sportschool wist ik al wel te vinden. 

Voorheen moest ik altijd bij de grote-maten-winkels kleding kopen. Nu heb ik maat 42 en kan ik shoppen waar alle vrouwen van mijn leeftijd het liefst gaan shoppen. Wat een genot! Ik ben heel blij met wat ik heb bereikt tot nu toe en als ik op dit gewicht blijf mag ik al heel gelukkig zijn. Ik voel me gezonder en het is beter voor mijn toekomst!

In juli gaan mijn vriend en ik trouwen. Ik heb een maand geleden mijn trouwjurk uitgezocht. Wat was ik trots in al die trouwjurken! Ik heb mijn droomjurk gevonden, wat zal ik stralen op onze grote dag. Ik ben er helemaal van overtuigd dit ik dit keer wel de kilo’s eraf houdt. Met dank aan mijn PowerSlim voedingscoach en natuurlijk mijn lieve vriend, familie en vrienden, want zonder hun had ik het nooit gered!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer