Nancy Bolk, 49 Jaar

"Het komt er dit keer niet meer aan!*"

In het voorjaar van 2017 was ik het zat. Ik was te zwaar en moe van alle mislukte pogingen te vermageren. Ik wilde op een andere manier vermageren, zonder dat ik honger zou hebben, of niks meer mocht eten. In mijn woonplaats kende ik meerdere mensen die via PowerSlim gewicht hadden verloren. Hoewel ik vaker succesvol was afgeslankt, kwam het er altijd toch weer aan.

Ik besloot hierover eens te gaan praten met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ze legde me de methode uit en deze sprak me aan. Voldoende lekkere maaltijden en veel diversiteit. Een programma dat me helpt om ook nadat ik gewicht kwijt ben, op gewicht te blijven. Dus ben ik begonnen. Ik was al snel enthousiast en kon me goed houden aan de voorschriften. En ik at lekker! De Bourgondiër in mij kwam aan haar trekken, want met hulp van het kookboek en de tips bleef ik lekker eten en verloor ik gestaag gewicht.

Elke week kwam ik trouw op consult. En, op één bezoek na, ging elke week het getal op de weegschaal verder naar beneden. Ik stelde mijn streefgewicht verder naar beneden bij, en nog een keer.

Uiteindelijk ben ik ongeveer 20 kilo vermagerd, maar wat belangrijker is: het komt er niet meer aan. Ik blijf op gewicht! Ik voel me fitter en heb meer energie.

Het programma heeft mijn kijk op lekker eten veranderd. Ik eet nu blijvend veel meer groenten en maak afgewogen keuzes. Ik zeg “nee” tegen eten en snoep wat ik at uit gewoonte of gemakzucht en zeg “ja” tegen gezonde maaltijden en tussendoortjes. Ik drink een wijntje op zijn tijd, maar las af en toe een dag in waarop ik heel bewust maat hou. En dat kan ik mijn leven lang volhouden! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer