Nancy Bolk, 49 Jaar

"Het komt er dit keer niet meer aan!*"

In het voorjaar van 2017 was ik het zat. Ik was te zwaar en moe van alle mislukte pogingen te vermageren. Ik wilde op een andere manier vermageren, zonder dat ik honger zou hebben, of niks meer mocht eten. In mijn woonplaats kende ik meerdere mensen die via PowerSlim gewicht hadden verloren. Hoewel ik vaker succesvol was afgeslankt, kwam het er altijd toch weer aan.

Ik besloot hierover eens te gaan praten met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ze legde me de methode uit en deze sprak me aan. Voldoende lekkere maaltijden en veel diversiteit. Een programma dat me helpt om ook nadat ik gewicht kwijt ben, op gewicht te blijven. Dus ben ik begonnen. Ik was al snel enthousiast en kon me goed houden aan de voorschriften. En ik at lekker! De Bourgondiër in mij kwam aan haar trekken, want met hulp van het kookboek en de tips bleef ik lekker eten en verloor ik gestaag gewicht.

Elke week kwam ik trouw op consult. En, op één bezoek na, ging elke week het getal op de weegschaal verder naar beneden. Ik stelde mijn streefgewicht verder naar beneden bij, en nog een keer.

Uiteindelijk ben ik ongeveer 20 kilo vermagerd, maar wat belangrijker is: het komt er niet meer aan. Ik blijf op gewicht! Ik voel me fitter en heb meer energie.

Het programma heeft mijn kijk op lekker eten veranderd. Ik eet nu blijvend veel meer groenten en maak afgewogen keuzes. Ik zeg “nee” tegen eten en snoep wat ik at uit gewoonte of gemakzucht en zeg “ja” tegen gezonde maaltijden en tussendoortjes. Ik drink een wijntje op zijn tijd, maar las af en toe een dag in waarop ik heel bewust maat hou. En dat kan ik mijn leven lang volhouden! 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer