Cora van den Bovenkamp, 60 Jaar

"Het meest ideale vond ik de handige weekmenu’s!*"

Eind vorig jaar heb ik besloten dat 2019 ‘mijn jaar’ gaat worden. Ik wilde beter voor mezelf gaan zorgen. Eerder was ik een fanatieke sporter, ik heb 3 jaar geleden zelfs een marathon gelopen maar ik werd steeds minder actief. Dat kwam vooral omdat ik te kampen kreeg met diverse blessures. Daarnaast ben ik een echte snoepkont en zo kreeg ik flink wat kilootjes cadeau. Ik zat niet lekker meer in mijn vel, paste mijn kleding niet meer en merkte bij mijn werkwerkzaamheden dat mijn conditie steeds slechter werd. Kortademig met trappen lopen, moeite met veters strikken, etc.

Voor gezichtsbehandelingen kwam ik al een enige tijd bij een schoonheidssalon bij mij in de buurt, waar ze ook PowerSlim aanbieden. Nu ik het besluit had genomen het roer om te gooien, was de afspraak voor een kennismakingsgesprek met mijn PowerSlim coach snel gemaakt.

Zo begon ik op 9 januari met mijn nieuwe, gezonde leefstijl. Regelmatig eten, bewust kiezen en weer gaan sporten. De weken vlogen voorbij en de kilo’s vlogen eraf.  Het meest ideale vond ik de handige weekmenu’s. Hierdoor wist ik precies wat ik kon kiezen. In 8 weken tijd had ik mijn streefgewicht al bereikt en daar zat ook nog een carnavalsweekend in.

Ook nu ik geen weekmenu’s meer volg, maar zelf menu’s samenstel ben ik voor mijn gevoel heel bewust met eten bezig. Ik ben blij dat mijn PowerSlim coach mij nog een jaar lang blijft begeleiden in eigenlijk de belangrijkste fase: gewichtsbehoud. Want dit is het lijf waarin ik me weer heel fijn voel. Ik pas mijn oude kleding weer en voel me fitter en vitaler dan ooit.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 42 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer