Piet, 65 Jaar

"Het vertrouwen ontstond a la minute!*"

Vorig jaar zag ik in een blad een advertentie van PowerSlim. Aangezien ik mijn leven lang al bezig ben met deze strijd, greep ik ook deze mogelijkheid aan om af te vallen, met in mijn achterhoofd het idee dat het weer de zoveelste vruchteloze poging zou worden. Ik koos voor een PowerSlim center bij mij in de buurt om eens te kijken wat het inhield.

Het vertrouwen ontstond a la minute omdat mijn PowerSlim coach Fred vond dat ik eerst zeker moest weten of ik dit ook echt wilde. Fred: “Als je het starterspakket meeneemt en je zet het ergens in de kast, verkoop ik het je liever niet”. Daardoor kweekte hij zoveel vertrouwen dat ik de maandag daarna meteen ben begonnen. De begeleiding van Fred heeft mij geholpen mijn doel te bereiken. Ikzelf wil nog wel even doorgaan, maar ik ondervind wat tegenstand van mijn vrouw. Mijn bouw past bij me, zo zegt ze.

In december 2011 ben ik de stabilisatiefase ingegaan. In die periode heeft mijn gewicht wel wat geschommeld. Fred adviseerde me al om het goed in de gaten te houden en voor mezelf een maximum te stellen wat ik aan zou mogen komen. Tot op heden ben ik daar nog niet aan toe gekomen, m.a.w. heb ik dat gelukkig nog steeds niet gehaald.

Ook kom ik nog wekelijks bij Fred om te wegen en het in de gaten te houden. Fred is nog steeds trots op me maar (en daarom meld ik dit) ik ben zoals zo velen ook heel erg blij met Fred. Dankzij zijn onafgebroken enthousiasme kan ik, en de rest van zijn cliënten, goede resultaten bereiken. Helaas heeft hij me niet aan het sporten gekregen (ik heb geen goede ervaringen met fitness e.d.) maar hij heeft wel een wonder verricht. Ik dronk dagelijks circa 15 tot 18 kopjes koffie per dag. Voor het grootste gedeelte Senseo en automatenkoffie op het werk. Fred raadde me aan daarmee te stoppen, waarop ik vertelde dat koffie mijn benzine was. Toch heeft hij het voor elkaar gekregen! Ik drink nu minder dan 18 kopjes, en dat per week. Ook is de behoefte een stuk minder. Ik wilde Fred dus even in het zonnetje zetten omdat hij heel veel energie geeft aan zijn volgers. O ja, ook niet onbelangrijk.. de producten van PowerSlim zijn ongekend! Een prima assortiment met veel keuze uit heerlijke dingen. Ik haal nog steeds de speculaasjes voor tussendoor.

En tóch ga ik na de vakantie nog even terug, maar.. niet tegen mijn vrouw zeggen hoor!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer