Johan van Zijl, 51 Jaar

"Het was tijd voor een structurele verandering*"

Kleding maken de man, maar dan moet je je er wel fijn in voelen.

Ik was het helemaal zat, mijn kleren zaten niet lekker en mijn schoenen aan doen werd steeds moeilijker. Het was tijd voor een structurele verandering. Een PowerSlim coach bij jou in de buurt heeft mij en mijn vrouw daarbij de begeleiding gegeven die wij nodig hadden. Onder haar begeleiding hebben we samen het PowerSlim programma gevolgd. 

Door het samen te doen is het eigenlijk zonder al teveel moeilijke momenten gelukt. Al viel het mij soms best zwaar om iets minder vaak een alcoholisch drankje te doen.

Maar het allerbelangrijkste is dat ik verwachte een hongergevoel te krijgen, maar dat is zeker niet het geval geweest. Door gebruik te maken van de recepten van PowerSlim, leerde ik juist veel lekkerder te koken.

Wij blijven op deze manier genieten van eten en drinken, maar hebben de overtuiging dat de kilo’s onder controle blijven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Katrien Lievens, 37 jaar uit Geel "Ook tijdens de feestdagen blijf ik balans!*"

Ik heb er echt zin in! Ik kijk al uit naar de leuke kleedjes die ik kan dragen tijdens de feestdagen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marleen Slegers, 58 jaar uit Retie "Ik zag hoe zij weer lekker in haar vel zat. Dat wilde ik ook!*"

Mijn dochter startte bij een PowerSlim coach in de buurt, en ik zag dat zij zich steeds beter ging voelen en lekkerder in haar vel zat. Dat wilde ik ook!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer