Johan van Zijl, 51 Jaar

"Het was tijd voor een structurele verandering*"

Kleding maken de man, maar dan moet je je er wel fijn in voelen.

Ik was het helemaal zat, mijn kleren zaten niet lekker en mijn schoenen aan doen werd steeds moeilijker. Het was tijd voor een structurele verandering. Een PowerSlim coach bij jou in de buurt heeft mij en mijn vrouw daarbij de begeleiding gegeven die wij nodig hadden. Onder haar begeleiding hebben we samen het PowerSlim programma gevolgd. 

Door het samen te doen is het eigenlijk zonder al teveel moeilijke momenten gelukt. Al viel het mij soms best zwaar om iets minder vaak een alcoholisch drankje te doen.

Maar het allerbelangrijkste is dat ik verwachte een hongergevoel te krijgen, maar dat is zeker niet het geval geweest. Door gebruik te maken van de recepten van PowerSlim, leerde ik juist veel lekkerder te koken.

Wij blijven op deze manier genieten van eten en drinken, maar hebben de overtuiging dat de kilo’s onder controle blijven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer