Johan van Zijl, 52 Jaar

"Het was tijd voor een structurele verandering*"

Kleding maken de man, maar dan moet je je er wel fijn in voelen.

Ik was het helemaal zat, mijn kleren zaten niet lekker en mijn schoenen aan doen werd steeds moeilijker. Het was tijd voor een structurele verandering. Een PowerSlim coach bij jou in de buurt heeft mij en mijn vrouw daarbij de begeleiding gegeven die wij nodig hadden. Onder haar begeleiding hebben we samen het PowerSlim programma gevolgd. 

Door het samen te doen is het eigenlijk zonder al teveel moeilijke momenten gelukt. Al viel het mij soms best zwaar om iets minder vaak een alcoholisch drankje te doen.

Maar het allerbelangrijkste is dat ik verwachte een hongergevoel te krijgen, maar dat is zeker niet het geval geweest. Door gebruik te maken van de recepten van PowerSlim, leerde ik juist veel lekkerder te koken.

Wij blijven op deze manier genieten van eten en drinken, maar hebben de overtuiging dat de kilo’s onder controle blijven.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer