Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Laurette Boshuis, 63 Jaar

"Het was tijd voor verandering!*"

Hallo, Ik ben Laurette. Vorig jaar januari ben ik begonnen mijn coach met het PowerSlim dieet. Door mijn overgewicht had ik veel lichamelijke klachten, geen energie en bewegen ging ook niet gemakkelijk meer. Daarnaast voelde ik mij ook best ongelukkig met mijn uiterlijk. Dus tja, daar moest ik wel wat mee… Tijd voor verandering!

Ik had hier en daar gehoord over goede resultaten met een koolhydraatbeperkt dieet. Een dergelijk dieet wilde ik echter alleen onder goede begeleiding doen. Mijn coach, die ik ken vanuit het ziekenhuis waar zij destijds werkte, vertelde dat zij als coach haar eigen PowerSlim center was begonnen. Wat zij vertelde leek mij wel wat en vanaf januari ben ik dan ook bij haar gestart met afvallen. En wat ben ik bij dat ik die stap genomen heb!

Naderhand is er een nieuwe coach bij mijn PowerSlim center gekomen en had ik mijn wekelijkse consulten bij haar. Beiden hebben mij er helemaal super doorheen geholpen! Elke week weer een gezellig consult met goede adviezen en je opbeuren als het even een weekje wat minder was gegaan. Het volhouden was totaal geen probleem. Er zijn veel heerlijke recepten en er is een grote keuze aan heerlijke PowerSlim producten.

In november was ik 31 kg afgevallen, helemaal TOP. Nu voel ik mij weer fit en bewegen gaat een stuk gemakkelijker. Mijn kledingmaat en de spiegel zijn nu ook weer helemaal leuk! Ik wil mijn coaches heel erg bedanken, zonder jullie had ik vast niet zo’n mooi resultaat bereikt. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Nancy de Ceuster, 51 jaar uit Olen "Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sandra Dauwen, 47 jaar uit Laakdal "De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*"

Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer