Laurette Boshuis, 63 Jaar

"Het was tijd voor verandering!*"

Hallo, Ik ben Laurette. Vorig jaar januari ben ik begonnen mijn coach met het PowerSlim dieet. Door mijn overgewicht had ik veel lichamelijke klachten, geen energie en bewegen ging ook niet gemakkelijk meer. Daarnaast voelde ik mij ook best ongelukkig met mijn uiterlijk. Dus tja, daar moest ik wel wat mee… Tijd voor verandering!

Ik had hier en daar gehoord over goede resultaten met een koolhydraatbeperkt dieet. Een dergelijk dieet wilde ik echter alleen onder goede begeleiding doen. Mijn coach, die ik ken vanuit het ziekenhuis waar zij destijds werkte, vertelde dat zij als coach haar eigen PowerSlim center was begonnen. Wat zij vertelde leek mij wel wat en vanaf januari ben ik dan ook bij haar gestart met afvallen. En wat ben ik bij dat ik die stap genomen heb!

Naderhand is er een nieuwe coach bij mijn PowerSlim center gekomen en had ik mijn wekelijkse consulten bij haar. Beiden hebben mij er helemaal super doorheen geholpen! Elke week weer een gezellig consult met goede adviezen en je opbeuren als het even een weekje wat minder was gegaan. Het volhouden was totaal geen probleem. Er zijn veel heerlijke recepten en er is een grote keuze aan heerlijke PowerSlim producten.

In november was ik 31 kg afgevallen, helemaal TOP. Nu voel ik mij weer fit en bewegen gaat een stuk gemakkelijker. Mijn kledingmaat en de spiegel zijn nu ook weer helemaal leuk! Ik wil mijn coaches heel erg bedanken, zonder jullie had ik vast niet zo’n mooi resultaat bereikt. 

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Erwin en Mandy, 34 jaar "Wat is het leuk om dit samen te doen!*"

Zelfs na ruim 2 jaar hebben we nog altijd die positieve vibe en genieten we volop samen met ons gezinnetje!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Susy Pluys, 49 jaar uit Herentals "Ik weet nu dat koolhydraatarm eten ook heel lekker is!*"

Ik leerde waar koolhydraten in zitten, en wat past in een gezonde voeding en wat niet. Ik had ook steeds minder behoefte aan zoetigheid.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer