Loes Vermeulen, 19 Jaar

"Het wordt steeds leuker!*"

Mijn moeder en ik zijn de laatste jaren altijd wel een beetje met ons gewicht bezig geweest. Echt dik waren we niet, maar wel aan de zware kant. We zijn allebei ook klein.

Na de feestdagen en de jaarwisseling van 2019 ging vooral bij mijn moeder ‘de knop om’. Ze was weer 2 kilo bijgekomen en besloot dat er iets moest gebeuren. Niet zomaar iets, maar echt iets goeds. Goede, verantwoorde voeding en goede begeleiding. En nu komt het grappige: ik móest meedoen. Ik was wel te zwaar, maar echt last had ik er niet van. Ik werk in de ouderenzorg, ik voetbal en ik doe aan trampoline springen en dat ging allemaal best. Maar dat komt misschien door mijn leeftijd – ik ben 19.

Een vrouw uit ons dorp was mooi vermagerd met PowerSlim. We gingen PowerSlim volgen op Facebook en zagen telkens ervaringsverhalen langskomen. We kregen er steeds meer zin in!

Begin februari zaten we bij onze PowerSlim coach aan tafel en hebben we een plan opgesteld. Ik zou het PowerSlim programma gaan volgen en mijn moeder zou me volop steunen door voor mij te koken en zelf zoveel mogelijk mee te doen.

De eerste week vond ik lastig. Ik moest erg wennen aan de producten en de maaltijden. Ik was niet gewend zoveel groenten te eten. Maar na een week of twee was ik gewend, wist ik welke tussendoortjes ik lekker vond en verheugde ik me op ieder ‘eetmoment’. Het was natuurlijk super dat mijn moeder voor me kookte en zorgde dat ik een goed lunchpakketje bij me had al die tijd.

Voor wat betreft het wegen: het is goed dat dat op een weegschaal gebeurt die niet alleen de kilo’s meet, maar ook het vetpercentage en de spiermassa. Ik had namelijk weken dat ik hetzelfde aantal kilo’s woog, maar dat mijn vetpercentage wel degelijk zakte. Dan werd ik dus wel slanker, maar niet lichter. In totaal ben ik 17,4 kilo afgevallen, waarvan 15,9 kilo vet.

Al was ik eerst niet zo gemotiveerd (als mijn moeder), tijdens het programma ben ik steeds enthousiaster geworden. We aten en eten heerlijk en ik heb niets gemist. Zo’n groot gewichtsverlies valt anderen natuurlijk op en ik krijg veel complimentjes. Dat is absoluut niet vervelend.

Hoewel ik geen last had van mijn overgewicht, merk ik toch wel verschil. Mijn conditie is beter en ik spring nog hoger op de trampoline.

Als je wilt afvallen, ook als je jong bent, ga niet zelf aan de slag maar kies voor een betrouwbaar en bewezen programma en goede begeleiding, waarvan je ook na je gewichtsverlies gebruik kunt blijven maken. PowerSlim is mij ontzettend goed bevallen.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer