Yvonne Overmans, 64 Jaar

"Hier staat een gelukkig mens!*"

Samen met nog vijf PowerSlimmers heb ik me ingeschreven voor een fotoshoot. Dat ik dat aandurfde, zegt alles over de invloed die PowerSlim op mijn leven heeft (gehad).

Begin dit jaar was ik niet langer tevreden met mezelf. Ik was vaak moe, bewegen ging niet meer zo soepel, ik vond mezelf niet leuk en besteedde daardoor steeds minder graag aandacht aan mijn uiterlijk.

Met de zomer voor de deur besloot ik om actie te ondernemen en dat ik graag een paar kilo’s kwijt wilde. Ik nam contact op met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik had al veel goede verhalen gehoord over koolhydraatarm eten en besloot het PowerSlim programma te gaan volgen. Het idee dat een coach er, samen met mij, voor zou zorgen dat ik mijn doel zou behalen, sprak me aan.

Het volgen van het programma is me alles meegevallen. Je kunt gewoon lekker eten, veel groenten, maar ook vlees, vis en kip. Het zijn de vervangende producten voor brood, aardappels, rijst en pasta en de tussendoortjes die het werk doen. Door de samenstelling van de producten (koolhydraatarm, eiwit- en vezelrijk) is de verzadiging prima. Het assortiment is groot, dus aan variatie geen gebrek.

Binnen drie maanden had ik mijn streefgewicht bereikt. Ik blijf nu nog een jaar lang bij mijn coach langs gaan, want ik wil dit mooie resultaat natuurlijk vasthouden.

PowerSlim (en mijn coach) hebben mij van mijn overgewicht verlost en ik heb er een goed zelfbeeld voor teruggekregen. Ik vind het leuk om kleding uit te zoeken, me op te maken en wat vaker naar de kapper te gaan. Bewegen gaat ook weer prima en last van vermoeidheid heb ik alleen na een extreem drukke dag.

Hier staat een gelukkig mens.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer