Maartje Arkenbout, 42 Jaar

"Hoe heb ik het zo ver laten komen?*"

Hoe is het mogelijk dat ik het zo ver heb laten komen? Ongeloof, woede, wanhoop en verdriet. Ik heb al zoveel dingen geprobeerd.

Jarenlang kocht ik kleding die niet te duur was, want straks als ik weer een maatje kleiner heb kan het weer weg doen..

“Mevrouw, mag ik u iets vragen? Bent u zwanger?” Helaas werd mij de vraag meerdere keren gesteld zonder dat ik zwanger was.

Allemaal dingen waar ik tegen aan liep. Ik lachte alle pijn maar weg. Mezelf geen raad wetende.

Totdat ik een advertentie van PowerSlim las. Ik besloot om een afspraak te maken bij een coach bij mij in de buurt. Niet wetende dat mijn leven zo zou veranderen. Vanaf dag één heb ik geweldige support gehad. Goede adviezen, ook bij mijn vegetarisch eetpatroon. Geweldig! 

Van 96 ben ik naar 68 kilo gegaan. Ik sport, ben volledig vegan geworden en heb me nog nooit zo goed gevoeld! Ik ben er van overtuigd dat deze stap en de ondersteuning van mijn coach, gaat leiden tot een fitter, gezonder en gelukkiger leven. Bedankt!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer