Diana Keizer-van Pinxteren, 33 Jaar

"Hoe is het nu met Diana?"

2 oktober 2017… Mijn intakegesprek bij mijn PowerSlim coach en tevens vriendin. Hèt moment waarop ik besloot ècht te gaan werken aan mijn gewicht. Lees hier het ervaringsverhaal dat ik toen schreef. 

Dat ik uiteindelijk maar 2 maanden nodig had om mijn streefgewicht (-10 kilo) te behalen, was fijn maar was ook wel erg snel. We gingen snel opbouwen waarbij ik toch ook nog 3 kilo vermagerde. Mooi extraatje maar meer moest het ook niet meer worden.

Doordat het zo snel ging, had ik mentaal nog niet verwerkt dat ik ook echt 13 kilo lichter eruit zag. In mijn hoofd zag ik nog steeds dezelfde Diana in de spiegel. Toen ik echter mijzelf terug zag op foto’s schrok ik. Er was toch echt wel verschil. En ja, ik moest ook toegeven dat mijn garderobe toen wellicht te strak was gaan zitten, maar nu toch echt te los zat. Ik ben van maat M/L naar een S gegaan. Dat is soms nog steeds wennen. Maar bovenal ben ik uiteraard trots. Trots ook dat het me na ruim een jaar nog steeds lukt om op gewicht te blijven.

Het is zeker niet altijd gemakkelijk. Vakanties en feestdagen blijven een uitdaging. Als ik teveel snoep ga ik me ook weer meer moe voelen. Dat is, naast de weegschaal, zeker ook een graadmeter. Ik wil dus ook echt niet meer terug naar mijn oude gewicht!

Nu ik ook wat intensiever sport, kom ik wel weer iets aan door de spiermassa. De metingen bij mijn coach stellen me dan weer gerust. Gewicht is een getal… die metingen zijn ook nog steeds een stok achter de deur voor me. Ik ging eerst maandelijks, nu ga ik ongeveer om de 6 weken. Ik weet inmiddels goed wat ik beter wel en niet kan eten maar ik vind de bevestiging om te weten dat het nog steeds goed gaat is erg fijn.

Doordat Maaike naast coach ook ervaringsdeskundige is, hoef ik me nooit te schamen of wat dan ook. Ze geeft me steeds het vertrouwen dat ik het kan, en dat is ook zo! Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer