Marcha Gerritsen, 46 Jaar

"Hoe is het nu met Marcha?"

Begin 2018 deelde Marcha ook al haar ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Marcha blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik ben gestopt met PowerSlim. Ik heb hierbij zelf de afbouw van de producten gedaan, via het boek en soms schakelde ik de hulp en adviezen van mijn PowerSlim voedingscoach.

Met het afbouwen van het programma heb ik mijn streefgewicht weten te bereiken en deze heb ik lange tijd vast kunnen houden. Echter door een buik operatie in november 2018 was ik weer wat aangekomen. Maar na de feestdagen wist ik weer volledig de knop om te zetten en weer mijn streefgewicht te bereiken. Ik ben volop met bewegen bezig en zorg dat ik mijn stappendoel iedere dag behaal.

In juli dit jaar kreeg ik weer een tegenslag door een val met de racefiets waarbij ik mijn ellenboog heb gebroken. Ik ben nu 5 maanden verder met het herstel en ook weer wat aangekomen maar de knop gaat zeker weten weer om na de feestdagen. Met een goed vooruitzicht om weer op de racefiets te stappen en weer kilometers te gaan maken (lange toertochten van 100km of meer). Daar heb ik nu al weer zin in!

Het belangrijkste dat ik geleerd heb van het PowerSlim programma is het op peil houden van mijn bloedsuikerspiegel. Ik probeer tussen mijn maaltijden 2,5 tot 3 uur aan te houden en ik let niet alleen op het aantal calorieën maar vooral op de koolhydraten en suikers. Door PowerSlim ben ik een stuk bewuster geworden van mijn levensstijl. 

Ik zal nooit meer terug gaan naar hoe ik twee jaar terug was. Never nooit!

Ik ben hiervoor mijn PowerSlim coach erg dankbaar. Zij heeft mij super goed geholpen en begeleid, ook in de moeilijke tijden tijdens PowerSlim want die waren er zeker ook!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

 

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer