Marisca van Lent, 48 Jaar uit Beesd

"Hoe is het nu met Marisca?"

In mei 2018  ben ik gestart met PowerSlim. Ik had al langere tijd de intentie om te vermageren, maar ik wist niet hoe… Op Facebook had ik al veel ervaringen van PowerSlimmers gelezen en ik dacht ‘Dat is iets voor mij!’. Ik heb toen meteen een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek bij een coach bij mij in de buurt.

De volgende dag ben ik meteen gestart! Het ging super. In november van dat jaar had ik mijn streefgewicht al bereikt. Ik deelde toen ook al mijn succesverhaal, dat je hier kunt terug lezen.

Doordat ik na het behalen van mijn streefgewicht nog steeds naar mijn coach bleef gaan lukte het me ook redelijk goed om dit vast te houden. Ik bezocht mijn coach in het begin toch wel iedere 2 weken en later 1x per maand. Ik merkte dat ik dat heel erg fijn vond. Die bezoekjes waren niet alleen een stok achter de deur, maar ook fijn omdat ik met al mijn vragen bij mijn coach terecht kon. Het nabegeleidingstraject heb ik zeker als zeer positief ervaren, je wordt absoluut niet aan je lot overgelaten zodra je je doel bereikt hebt!

Om in balans te blijven heb ik mijn levensstijl aangepast. We eten nu anders dan voordat ik met PowerSlim ben begonnen. Ik eet wel met mijn gezin mee. Ik gebruik nu bijna geen pakjes en zakjes meer, maar maak bijvoorbeeld zelf een lekker sausje. Ik pak regelmatig de kookboeken van PowerSlim erbij of kijk op internet voor lekkere koolhydraatarme recepten. Als we met het gezin bijvoorbeeld pasta of noodles eten zoek ik vaak een vervanger, zo eet ik soms ook nog de noodles of pasta van PowerSlim. Tijdens een periode van veel etentjes of feestjes zorg ik ervoor dat ik me weer even strikt aan een gezond eetpatroon houd. Zo houd ik het prima in balans!

Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel dan 2 jaar geleden. Shoppen is ook veel leuker geworden, want alles staat net even iets leuker. Ik had ook last van eczeem, men kon er maar niet achter komen waar het vandaan kwam. Op het moment dat ik met PowerSlim ben gestart, verdween het eczeem. Dus dat was ook heel erg fijn!

Wat een eye-opener voor mij is, is dat je echt wel lekker kunt blijven eten zonder in je oude patroon te vervallen. Ook op feestjes zijn er vele hapjes die binnen het programma vallen. Als we barbecueën maak ik extra groentespiesjes en salades. En waar ik vroeger veel kant en klare sausjes kocht, maak ik deze nu zelf. Koken is een waar feestje geworden op deze manier!

Wat ik iedereen aan wil raden is om toch met enige regelmaat je coach te blijven bezoeken. Gebruik dat nabegeleidingstraject echt, het is er niet voor niets. Je leert er alleen maar van.
Ik ben superblij met mijn coach! Ik kan altijd op haar terugvallen en als ik een zetje in mijn rug nodig heb, is zij er. Bedankt voor alles!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer