Monique Zomerdijk , 39 Jaar

"Hoe is het nu met Monique?"

Eerder deelde Monique al haar ervaring met PowerSlim met ons, haar verhaal lees je hier terug. Nu vertelt ze over de periode na het behalen van haar doel.

Eind augustus 2018 ben ik begonnen met het PowerSlim programma.

Na een periode van 4,5 maand had ik mijn streefgewicht al bereikt en was ik 23 kilo vermagerd. Omdat het mij zo gemakkelijk en plezierig af ging hebben ik het streefgewicht in overleg met mijn coach bijgesteld naar 30 kilo. Na bijna 6 maanden had ik ook dit gewicht behaald en in totaal ben ik zelfs 35 kilo afgevallen omdat mijn lichaam nog even doorsloeg nadat ik over was gegaan op de gewone producten.

Op dit moment ben ik ruim 10 maanden verder nadat ik ben gestart met PowerSlim. Ik ben ontzettend blij dat ik nog steeds op mijn streefgewicht zit. Ik merk dat ik oprecht mijn leefstijl heb kunnen aanpassen en vast kunnen houden. Ik blijf rekening houden dat ik minimaal 2x in de week vis eet en het aantal koolhydraten beperk tot maximaal 4x per week bij het avondeten.

Op dit moment ga ik nog steeds 1x per maand op bezoek bij mijn coach. Haar motiverende woorden, door elke keer te benoemen hoe trots ze is op hoe ik het aanpak, en mij tips en trucs te blijven geven is dit voor mij een fijne stok achter de deur. Daarnaast gebruik ik nog steeds tussendoortjes van PowerSlim. Deze zijn erg lekker en ik heb wel geleerd dat gezonde tussendoortjes maar lastig te krijgen zijn in een supermarkt.

Dit jaar kijk ik na heel wat jaren eindelijk weer uit naar de zomer! Heerlijk is dat, met een goed gevoel kleedjes kopen en ze ook daadwerkelijk dragen. Liefst iedere dag. Ik heb een aantal weken geleden zelfs een bikini gekocht. Dit had ik al zeker 10 jaar niet meer gedaan.

Ik voel mij zo fijn en vol energie op dit moment dat ik er van overtuigd ben deze levensstijl vast te kunnen houden. Daarnaast ben ik momenteel een voorbeeld voor een aantal bekenden in mijn omgeving, die nu ook met PowerSlim zijn begonnen omdat ze zien wat ik heb kunnen bereiken.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer