Nadia de Plus, 46 Jaar uit Roosdaal

"Hoe is het nu met Nadia?"

Vorig jaar deelde Nadia ook al haar ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nadia blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Ruim 1,5 jaar geleden ben ik er met PowerSlim in geslaagd om mijn streefgewicht te behalen. En tot op de dag van vandaag houd ik dit nog steeds vast.

Oké, als ik nergens naar zou kijken zouden ook bij mij de kilo’s er terug zijn bijgekomen. Maar dat geldt zo voor iedereen. Als ik daarentegen gewone voedingsmiddelen gebruik en af en toe nog iets van PowerSlim gebruik, lukt het mij perfect om de controle over mijn gewicht te behouden. Dit doe ik vooral omdat het makkelijk is, snel en ik een vrij druk bestaan ken wat gepaard gaat met onregelmatige eetmomenten. Dan is het zeer handig om even een reep of koekje van PowerSlim te nuttigen. Zo eet ik voldoende en ga ik niet tussendoor snoepen door een "hongertje".

Grotendeels dank ik dit ook aan mijn coach waar ik gemiddeld tweewekelijks op de weegschaal ga staan. Wat dit betreft heb ik het echt wel getroffen met mijn coach. Eens mijn streefgewicht behaald werd ook de aankoop van de producten minder maar dit heeft nooit gemaakt dat ik me niet welkom voelde. Hierdoor voel je ook die extra steun om op gewicht te blijven.

Nog steeds ben ik verbaasd over mijn taille en omvang die toch wel een heel stuk minder is... Zo haalde ik laatst een oude winterjas uit de kast die maten te groot bleek te zijn.

Ik ben zeer blij dat ik PowerSlim heb kunnen leren kennen en super tevreden van de resultaten die het me heeft opgeleverd en blijft geven. Mijn zelfvertrouwen is pakken hoger en dit nu toch reeds geruime tijd!

Ondanks dat ik het programma niet meer echt volg gebruik ik tot op heden nog steeds recepten uit het kookboek van PowerSlim, wat ik echt aan iedereen kan aanraden om aan te schaffen. De maaltijden zijn verrassend en heel lekker. Daarnaast zijn ook de tips voor bijvoorbeeld een barbecue of feestje echt top.

Ik ben en blijf dan ook zeer tevreden dat ik de stap heb gewaagd en put er nog dagelijks inspiratie en steun uit!

Els
Coach van Nadia

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Anja Goossen, 45 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer