Nancy de Ceuster, 52 Jaar uit Olen

"Hoe is het nu met Nancy?"

Begin 2017 deelde Nancy ook al haar ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nancy blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Heel wat kilootjes verdwenen als sneeuw voor de zon met PowerSlim.

Ik ben dan ook in begeleiding gebleven bij mij coach/diëtiste Wenneke om te voorkomen dat ik te ver van mijn pad af zou wijken.

Natuurlijk durft het gewicht eens schommelen. Ik weeg niet exact wat ik woog aan het einde van het PowerSlim-traject. Toch hoor ik nog vaak 'jij houdt het er toch goed af hé!' , wanneer klanten hun lekkernijen komen halen in de bakkerij. Ik ben namelijk eigenaresse van een bakkerij.

Zelf ben ik vooral blij dat ik ver van mijn begingewicht verwijderd blijf. En daar werk ik ook voor! Want het gaat bij mij niet helemaal vanzelf, ik moet er wel voor werken.
Dat is natuurlijk niet altijd evident als je ganse dag tussen al dat lekkers mag staan in de bakkerij.
Zo moet ik voortdurend chocolade verpakken, pralines uitstallen, koffiekoeken afwerken, etc. Dan is het voor een zoetebek echt een uitdaging om overal af te blijven.
Ik heb tijdens het PowerSlim programma geleerd om regelmatig te eten. Dat is iets wat ik nu nog steeds toepas, want met honger in een bakkerij staan, dat is gevaarlijk. Bovendien let ik ook nog steeds op de koolhydraten in voedingsmiddelen en kies ik voor gezonde producten en veel groenten.

Telkens ik even van het pad af ga, geraak ik met de coaching weer terug op het juiste spoor. Na vakanties, feestdagen of een dipje zorg ik er samen met mijn coach voor dat we weer terug een mooi evenwicht vinden in dat eetpatroon.

Of ik de riem af en toe een tikje losser laat? Ja, dat gebeurt wel eens... Of herpakken dan een inspanning vraagt? Natuurlijk! Maar met goede begeleiding van mijn coach lukt dat!

Ik ben super blij dat ik niet meer zoveel weeg als eerst. Ik kan veel leukere kleren aan en ik voel me nog steeds veel beter en gezonder!

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer