Nirmalla Verstraaten, 43 Jaar uit Venray

"Hoe is het nu met Nirmalla?"

Een jaar geleden deelde Nirmalla haar PowerSlim ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met haar? Samen met Nirmalla blikken we terug op de periode nadat ze haar doel wist te behalen.

Inmiddels is het ongeveer twee jaar geleden dat ik mijn streefgewicht wist te bereiken. Ik ben toen 26 kilo vermagerd, in vier maanden tijd. Dit heb ik goed vast kunnen houden met af en toe een schommeling van een paar kilo.

Nadat ik mijn doel heb behaald heb ik ook het nabegeleidingstraject bij mijn coach gevolgd. Wanneer je je streefgewicht behaald begeleid je PowerSlim coach je namelijk nog een jaar lang, gratis. Zo leer je ook om in balans te blijven. Om de vier weken ging ik naar mijn coach. En zelfs nu, ongeveer 2 jaar later, zie ik mijn coach nog steeds één keer in de maand. Het eerste jaar na het bereiken van mijn doel nam ik af en toe nog wel eens wat PowerSlim producten mee. Nu slechts af en toe, wanneer ik zin heb in iets lekkers dat toch verantwoord is.

Ik heb het hele PowerSlim programma, inclusief nabegleiding als heel goed en leuk ervaren. Het heeft ervoor gezorgd dat ik geleerd heb om de juiste keuzes te maken. Ik was mijn regelmaat in het eten helemaal kwijt. Nu eet ik 5 keer per dag. Ook met feestjes heb ik goed geleerd hoe ik me moet aanpassen en de balans kan vasthouden.

Ik heb heel veel geleerd. Regelmatig eten en bewegen, dat is mijn levensstijl geworden. En het weer oppakken als het een keer wat minder goed gaat. Ik zorg er ook voor dat ik voldoende beweeg, maar ga niet naar de sportschool. Gezonde voeding en bewegen hoort nu bij ons gezin, hoe we leven en om elkaar geven. We steunen elkaar daarin.

Ik voel me nu veel beter! Ik ben vooral blij over wat ik nu uitstraal en hoe mijn kleding me staat. Ik draag nu weer kleding die ik eerder niet leuk vond maar nu weer wel.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Oona Francken, 27 jaar uit Kalmthout "Ik ga zelfverzekerd de zomer in!*"

Ik ben 10 kg vermagerd en met de zomer in zicht verheug ik me op het dragen mijn nieuwe zomerkleedjes! Ik ga weer zelfverzekerd de zomer tegemoet.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Els Nicasi, 41 jaar uit Balen "Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

Mijn coach heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer