Peggy van Litsenburg, 43 Jaar

"Hoe is het nu met Peggy?"

Vorig jaar december was het zover, mijn streefgewicht bereikt en 20 kilo lichter. Lees hier mijn succesverhaal terug dat ik toentertijd schreef. In het afgelopen jaar zijn er ongeveer drie kilo bijgekomen. Een marge waar ik rekening mee had gehouden.

Je gaat toch minder producten gebruiken en weer “normaal” eten. Met daarbij alle valkuilen. Er komt weer wat vaker een etentje, een afhaalmaaltijd, een feestje en vakanties. Daarbuiten probeer ik zoveel mogelijk gezond te eten.

Wat ik vooral heb veranderd aan mijn eetpatroon zijn de tussendoortjes. Voorheen at ik drie grote maaltijden per dag. Tijdens het PowerSlim programma leerde ik om 6 keer per dag iets te eten en maakte ik daarin gezondere keuzes. Dit doe ik nog steeds!
Ik gebruik ook nog steeds producten van PowerSlim om sommige tussendoortjes te vervangen. Omdat ik rauwkost niet lekker vind, om variatie te houden en omdat ze gewoonweg ook erg lekker zijn. Ook de producten van PowerSlim Balance zijn hiervoor erg fijn.

Soms vind ik het lastig om vol te houden, maar dan kan ik altijd bij mijn coach terecht. Als er weer net wat kilo’s bijkomen omdat er teveel uitzonderingsmomenten zijn geweest kijken we samen wat we kunnen doen zodat ze er weer af gaan.

Op deze manier lukt het me om dit gewicht vast te houden met PowerSlim. Iets wat me met andere diëten niet gelukt is. Ik voel me na een jaar nog steeds goed. Het is weer leuk om kleren te kopen, zelfs voor het eerst in jaren weer een bikini aan gehad in de zomer. En het blijft goed vol te houden omdat je je manier van eten hebt veranderd.

Meer testimonials van PowerSlimmers
Ydris Mondelaers, 33 jaar uit Tessenderlo "Ik eet lekker en koolhydraatarm mee met mijn gezin*"

Alle recepten en maaltijden waren lekker en makkelijk. En ik kon gewoon mee eten met de rest van mijn gezin.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Marloes Janssen, 43 jaar "Het eetdagboekje van Marloes Janssen"

Marloes heeft het PowerSlim programma gevolgd en deelt graag haar ervaring, geeft inspiratie voor een eetdagboekje en deelt haar favoriete koolhydraatarme recepten.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer