Sharon Hendriks, 38 Jaar

"Hoe is het nu met Sharon?"

In het voorjaar van 2017 deelde Sharon ook al haar ervaring met ons, dat je hier kunt terug lezen. Maar hoe is het nu met Sharon? Samen met haar blikken we terug op de periode nadat ze haar streefgewicht wist te behalen.

In augustus 2016 ben ik gestart met het PowerSlim programma. Door medicijngebruik voor onze kinderwens was ik 15 kilo bijgekomen. In eerste instantie wilde ik dan ook 15 kilo vermageren, uiteindelijk werden dit 18 kilo. In het voorjaar van 2017 wist ik dit doel te bereiken.

Uiteindelijk heb ik die 18 kilo afvallen niet helemaal volgehouden, maar wel die 15 die ik er juiste zo graag af wilde hebben.

Ik heb een hele fijne coach, die ik inmiddels ook privé erg goed ken. We hadden heel toevallig ook heel erg veel raakvlakken met elkaar op privé gebied.

Hoewel ik inmiddels al bijna twee jaar geleden mijn streefgewicht wist te bereiken is ze er nu nog steeds voor me. We bellen of appen dan even en zo’n één keer in de 5 weken ga ik weer bij haar langs. Dit vind ik een perfecte stok achter de deur!

Ik gebruik nog steeds wel eens producten van PowerSlim, zowel van de gewone lijn als van de PowerSlim Balance lijn. Het grootste verschil in mijn eetpatroon, met voor 1 augustus 2016, is dat ik nu altijd ontbijt met platte kaas en Powerslim Balance muesli en dat ik maximaal 4x per week koolhydraten eet bij m’n avondeten.

Mijn doel was om slank op de Chinese muur te staan, want in oktober van 2018 mochten wij na een lang traject onze zoon Sam uit China ophalen. Helaas heb ik veel van China gezien, behalve die Chinese muur! Ik kreeg die ochtend een migraine aanval en kon helaas niet mee. Maar gelukkig mijn man en zoontje wel.

De afgelopen maanden vond ik het iets lastiger om m’n streefgewicht vol te houden. Ik ben nu een half jaar thuis en heb daardoor ook een heel ander ritme in mijn eetpatroon. Maar gelukkig helpt mijn PowerSlim coach me ook daar weer bij!

Ik ben nu al bijna 2 jaar op m’n streefgewicht en verwacht niet dat ik ooit jog terug zal vallen in m’n oude gewicht of eetgewoontes.

Zoek een PowerSlim coach bij jou in de buurt

Vermageren met PowerSlim met begeleiding van jouw persoonlijke voedingscoach

Zoek een coach

Lees hier meer testimonials van andere PowerSlimmers
Anja Goossen, 44 jaar uit Humbeek "Volhouden gaat me zeker lukken!*"

Intussen heb ik mijn doel bereikt en merk ik dat ik mij beter voel dan ooit tevoren! Volhouden is nu de boodschap maar dit gaat mij zeker lukken!

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Arie van Ginderdeuren, 49 jaar uit Wondelgem "Negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen!*"

De eerste les, negeer nooit wat je lichaam je wil vertellen. Ik ging gewoon door met het lekkere leven. Maar ik zat steeds minder lekker in mijn vel, mijn lichaam was duidelijk aan het protesteren.

Lees meer
* Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer